Συγκλονίζει ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη: «Ο Στάθης είχε ξαναπεθάνει»

24.05.2017
Ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ένα μήνα μετά το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού. Ο ίδιος συγκλόνισε με την αποκάλυψη πως στο παρελθόν ο Στάθης Ψάλτης είχε «πεθάνει» ξανά και επανήλθε στη ζωή.

Ο Γιάννης Ρώτας ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso: «Ο Στάθης ήταν 2 ετών και εγώ 8 όταν στον Πύργο της Ηλείας, όπου ζούσαμε με τους γονείς μας, εκείνος ξαφνικά «πέθανε».. Ή τουλάχιστον τον νομίζαμε πεθαμένο. Γρήγορα τον βάφτισαν στο σπίτι κάποιοι συγγενείς μας και αμέσως μετά .. ξαναγύρισε στη ζωή. Ήταν σαν θαύμα. Όλα ξαφνικά τα έκανε ο Στάθης, όπως και τώρα.

Όταν έμαθα ότι ο Στάθης έχει καρκίνο, έχασα ξαφνικά τον βηματισμό μου και άρχισα να κινούμαι με το μπαστουνάκι. Το σοκ ήταν τέτοιο που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου... Εκεί ήμουν και ανήμερα το Πάσχα που μου ζήτησε το απόγευμα να του τρίψω τα πόδια του, αλλά και να του λυγίζω τα γόνατα…

Το βράδυ μετά τις 22.00 με πήρε η ανιψιά μου για να μου πει ότι τον βάλανε στην Εντατική. Ακόμα και τις τελευταίες στιγμές, το μυαλό του ήταν καθαρό και πάντα με το δικό του χιούμορ μας πείραζε».