Μίνα Αρνατούτη: Περιγράφει την τελευταία νύχτα του Παντελίδη και ποζάρει με μαγιό [photos]

24.05.2017
Την πρώτη της συνέντευξη μετά το τροχαίο όπου ο διάσημος τραγουδιστής έχασε τη ζωή του έδωσε η μία από τις δυο γυναίκες που βρέθηκαν μαζί του στο μοιραίο τζιπ και μίλησε για όλα.

«Η 18η Φεβρουαρίου για κάποιους έχει ταυτιστεί με τον θάνατο του Παντελίδη, για μένα όμως σημαίνει ότι κατάφερα να ζήσω», λέει κάποια στιγμή η Μίνα Αρναούτη στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Μιχαλόπουλο και το YouWeekly και συνεχίζει, ενώ ταυτόχρονα ποζάρει πρώτη φορά με μαγιό. Ιδού μέρος της συνέντευξης, όπως δημοσιεύτηκε.

Πώς μπαίνει ο Παντελής Παντελίδης στη ζωή σου;
«Τον Παντελή τον ξέρω πριν από τη Φρόσω. Γνώρισα τον Παντελή από κοινό μας φίλο που ήτανε μαζί στο ναυτικό, με τον οποίο έχω πολύ καλές σχέσεις μέχρι σήμερα. Μετά γνώρισα και τον αδελφό του Παντελή από μια κοπέλα.»

Ήταν από τους ανθρώπους που του έλεγες τα μυστικά σου;
«Δεν ήτανε κολλητός μου να τον βλέπω όλη μέρα και όλη νύχτα αλλά ήτανε φίλος. Μιλούσαμε πολλές φορές για τα γκομενικά μας.»

Επιστρέφω σε εκείνη τη νύχτα, τι ήθελες, παιδί μου, εσύ σε χαρτοπαιχτική λέσχη;
«Εγώ ξεκίνησα να πιω έναν καφέ με τη φίλη μου τη Φρόσω, το ένα έφερε το άλλο. Ήρθε ο Παντελής, μας βρήκε και μας πρότεινε αν θα θέλαμε να πάμε σε ένα σπίτι όπου παίζανε πόκερ! Eίχα ξυπνήσει αργά, δεν νύσταζα και λέω πάμε. Μάλιστα, ο Παντελής μου έλεγε εκεί είναι φίλος μου ένα πολύ καλό παιδί, θέλω να σου τον γνωρίσω, ήθελε να μου κάνει προξενιό! (γέλια)»

Επιστρέφοντας από τη λέσχη πηγαίνατε όντως στη «Fantasia»;
«Από τη λέσχη εγώ θα πήγαινα σπίτι. Δεν ξέρω τι θα κάνανε οι υπόλοιποι.»

Πότε καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί;
«Εγώ κατάλαβα τη σοβαρότητα των πραγμάτων όταν έμαθα ότι ο Παντελής πέθανε. Μου το είπαν όταν ήμουν στη ΜΑΦ. Τότε κατάλαβα πόσο σοβαρά είναι. Όταν ξύπνησα, νόμιζα ότι τραυματιστήκαμε και θα μας βάλουν σε έναν θάλαμο όλους μαζί για να γελάμε. Δεν καταλάβαινα ότι όλο αυτό θέλει τόσο μεγάλη αποκατάσταση Εμένα δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να πέθανε κάποιος από τους άλλους δύο.»

Πόσο καιρό μετά δίνεις κατάθεση;
«Κατάθεση έδωσα εφόσον μου το επιτρέψανε οι γιατροί. Γιατί είναι πρώτα οι γιατροί και μετά η αστυνομία. Δεν μπορεί να έρθει η αστυνομία αν δεν το επιτρέψουν οι γιατροί. »

Και ξαφνικά από θύμα γίνεσαι κατηγορούμενη ή όχι;
«Ακριβώς έτσι.»

Υπάρχουν δύο-τρία σενάρια που αιωρούνται! Το πρώτο είναι ότι τον χτυπήσατε στο πάρκινγκ και τον βάλατε νεκρό στο αμάξι, ότι ήταν νεκρός πριν από το ατύχημα ο Παντελής. Υπάρχει το σενάριο ότι αλλάξατε θέσεις με τον Παντελή στο αμάξι και η Φρόσω τράκαρε επίτηδες το τζιπ, υπάρχει και το σενάριο ότι κάπου τον πηγαίνατε νεκρό και ότι απλώς η Φρόσω κατά λάθος τράκαρε το τζιπ, αλλά κάποιος σας βοήθησε στο πάρκινγκ και τον βάλατε στη θέση του συνοδηγού. Έναν λοιπόν από αυτούς τους ανθρώπους ψάχνουνε να βρούνε δίπλα σου αυτή την περίοδο;
«Προφανώς ναι, αλλά, Γιώργο, μου δεν μπορώ να τα πάρω στα σοβαρά αυτά τα σενάρια γιατί θα τρελαθώ. Σε κάποιες περιπτώσεις τα διακωμωδώ, γιατί αν το πάρω σοβαρά θα με ρίξει ψυχολογικά.»

Ιδού και η ανάρτηση που έκανε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram.