Τιτίβισμα αυτοκτονίας από τον "γιο" της Γουίτνεϊ

04.03.2015
Τραγικές στιγμές, φαίνεται, ότι ζει ο Νικ Γκόρντον, ο οποίος δείχνει μόλις και μετά βίας αντέχει τη ζωή χωρίς την Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν.

Η μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (Witney Houston) και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) παραμένει σε τεχνητό κώμα αφού ακόμη δεν ανταποκρίνεται από τη στιγμή που βρέθηκε αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της στις 31 Ιανουρίου.

Η Μπόμπι Κριστίνα (Bobby Kristina) σήμερα (4/3/2015) γίνεται 22 χρονών και ο σύντροφός της, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon) πέρασε το βράδυ τιτιβίζοντας επικίνδυνα.

Απαρηγόρητος φαίνεται ότι είναι ο νεαρός, τον οποίο, παρεμπιπτόντως, εμείς γνωρίσαμε ως θετό γιο της Γουίτνεϊ και στη συνέχεια σύζυγο της Μπόμπι Κριστίνα.

Κανένα από τα δύο δεν ισχύει όμως.

Η Χιούστον, όντως, είχε κοντά της τον Γκόρντον, όμως τυπικά δεν τον είχε υιοθετήσει ποτέ, ενώ η κόρη της έδειχνε να τον λατρεύει, τον έλεγε σύζυγο, όμως ο πατέρας της ξεκαθάρησε ότι γάμος δεν υπήρξε ποτέ.

Η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που η 22χρονη άτυχη κοπέλα μπήκε στο νοσοκομείο, ο Νικ δεν είχε την ευκαιρία να τη δει καθώς η οικογένεια του απαγόρευσε την όποια επαφή. Ίσως, με κάποιους πολύ αυστηρούς όρους που όμως ο ίδιος δεν δέχτηκε.

Χθες το βράδυ, λοιπόν, περίλυπος, ο Γκόρντον ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του, όπως φάνηκε από φωτογραφία που πόσταρε στο Twitter του και έβλεπε "Χόμπιτ" κάνοντας ειδική μνεία στην καλή του καθώς η ταινία ήταν μία από τις πιο αγαπημένες τους.

Το επόμενο τιτίβισμα όμως ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικό καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να εκληφθεί ως σημείωμα αυτοκτονίας -αν και γραμμένο σε γλώσσα αργκό.

"Είμαι τόσο πληγωμένος που θέλω να κάνω κακό στον εαυτό μου, ξέρω όμως ότι πρέπει να μείνω δυνατός".