Δύσκολες ώρες για την Άσπα Τσίνα

04.03.2015
Δύσκολες ώρες περνά η Άσπα Τσίνα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story 1, έγινε διάσημη για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και την ξαναθυμηθήκαμε μέσα από το χωρισμό/επανασύνδεση με το σύζυγο της.

Τώρα, η Τσίνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook γνωστοποίησε στους φίλους της τις δύσκολες ώρες που περνά, μετά την απώλεια της αγαπημένης της σκυλίτσας.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές που μου στείλατε μέσω μηνυμάτων για τα γενέθλια μου. Δυστυχώς επειδή τα τελευταία συνέπεσαν με μια πολύ δύσκολη περίοδο, μια περίοδο μεγάλης θλίψης και πόνου για μένα, μιας και αυτές τις μέρες ο κύκλος της ζωής της αγαπημένης μου Μυρτούλας έκλεισε μετά από 16,5 χρόνια κοινής ζωής, δεν μπόρεσα να σας ευχαριστήσω εγκαίρως και τον καθένα ξεχωριστά όπως θα έκανα υπό άλλες συνθήκες. Ξέρω πως όσοι έχετε κατοικίδια, αλλά και όσοι με γνωρίζετε προσωπικά καταλαβαίνετε πολύ καλά τι σημαίνει η απώλεια της. Από 4 μηνών κουταβάκι το 1998 μέχρι πριν λίγες μόνο μέρες. για σχεδόν 17 χρόνια, η Μυρτώ ήταν για μένα ο πιο πιστός φίλος, αληθινός σύντροφος, δίπλα μου σε όλα τα σπουδαία γεγονότα της ζωής μου, στα καλά και στα άσχημα, η Μυρτώ ήταν πάντα εκεί, μαζί μου. Στα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα τον Οκτώβρη του ’98 ως τραγουδίστρια στη «Φωλιά του κόκορα» στη Θεσσαλονίκη αλλά και στο κλιπ του Δον Κιχώτη στο Καρπενήσι τον Ιούλιο του ’14. Μαζί μου στο θάνατο του πατέρα μου το 2003 στη γέννηση του γιού μου το 2008.Ένα πανέξυπνο, ευαίσθητο και πολύ περήφανο σκυλί, ένα μέλος της οικογενείας μας με το οποίο μοιραστήκαμε τα πιο σημαντικά χρόνια της ζωής μας. Το τέλος του κύκλου της ζωής της Μυρτώς σηματοδοτεί τώρα για μένα το τέλος μιας ολόκληρης εποχής. Κι ένα κομμάτι της ψυχής μου το πήρε μαζί της «φεύγοντας» για πάντα. Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ της καρδιάς μου…» έγραψε χαρακτηριστικά.