Ασλανίδου: Ο θάνατος του αδελφού της & οι φήμες αλκοολισμού

03.03.2015
Η συμμετοχή στο «The Voice» από τη θέση του coach «εκτόξευσε» τις μετοχές της Μελίνας Ασλανίδου, φέρνοντας την ακριβοθώρητη τραγουδίστρια μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Και μπορεί η Μελίνα να διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, όμως, στο παρελθόν πέρασε και δύσκολες στιγμές, που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον αδελφό μου. Και είναι ακόμα. Θα ήθελα να μπορούσα να έχω δίπλα μου ακόμα τον αδελφό μου. Να μοιραστούμε μαζί όλες τις στιγμές μας» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Εκτός, όμως, από τις δύσκολες στιγμές, υπήρξαν και στιγμές που δημοσιεύματα ενόχλησαν έντονα την αγαπητή σε όλους τραγουδίστρια.

«Υπάρχουν “δημοσιογράφοι” που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα, ενώ στην ουσία εξυπηρετούν συμφέροντα. Στο παρελθόν έχουν γράψει ότι είχα ιδιαίτερη σχέση με το αλκοόλ, κάτι που δεν ισχύει και δεν ίσχυε ποτέ. Όποιος με γνωρίζει γελάει διαβάζοντας τέτοια. Θα ήθελα όμως να το αναφέρω, γιατί ο κόσμος δεν με γνωρίζει και πολλές φορές τείνει να πιστεύει ανθρώπους που φέρουν τον τίτλο του δημοσιογράφου» αποκάλυψε χαρακτηριστικά, βάζοντας συγχρόνως τα πράγματα στη θέση τους.