Ελευθερίου: Έξαλλη με τα δημοσιεύματα για τα κιλά της!

03.03.2015
Τι κακό και αυτό με τα κιλά; Έχουν γίνει όλοι… ζυγαριές και δεν είναι μία πιο αδύνατη κοπέλα να πάρει δυο τρία κιλά παραπάνω και σπεύσουν να… σοκαριστούν για την «αγνώριστη» εικόνα τους!

Μετά τη Νάντια Μπουλέ, ήρθε η σειρά της μικροκαμωμένης Ελευθερίας Ελευθερίου να μπει στο στόχαστρο για τα… παραπάνω κιλά. Μία βραδινή της έξοδο στάθηκε αφορμή για σχόλια του τύπου: «Ολική αλλαγή στην εμφάνιση της», προκαλώντας την οργή της.

Μάλιστα, όπως και η Μπουλέ, η Ελευθερίου – αντί να αδιαφορήσει για τα δημοσιεύματα – έσπευσε να απαντήσει σε αυτά «ανεβάζοντας» στα social media μία φωτογραφία της για να δείξει ότι δεν είναι έτσι όπως τα γράφουν! Μάλιστα, συνόδευσε την επίμαχη φωτογραφία με ένα οργισμένο μήνυμα.

«Είναι άσχημο να δέχεσαι κριτική για το αν είσαι 5 κιλά πάνω-κάτω. «Ολική αλλαγή» είναι ο τίτλος που διάβασα σήμερα! Ποιο είναι το πρότυπο τελικά; να είσαι αδύνατος για τους άλλους ή να νιώθεις υγιής για τον εαυτό σου; Έχω περάσει το στάδιο του να μην τρως τίποτα για να αρέσει και μόνο κακό έκανα στον εαυτό μου! Νιώθω πιο ωραία από κάθε άλλη φορά! Γυμνάζομαι και ακολουθώ μια φυσιολογική ζωή! Ευχαριστώ#sosad» έγραψε χαρακτηριστικά.

Εμείς, πάντυως, δεν είδαμε πάνω της κάποια θεαματική αλλαγή.