Η σέξι θεία του «The Voice» [photos + vds]

19.02.2015
Είχε φωνή, είχε και θεία! Έκλεψε τις εντυπώσεις με τη ροκ φωνή και την εμφάνισή της στις blind auditions του «The Voice». Ο λόγος για την ξανθιά Εύα Τσάχρα, που σε κάποιους εμφανισιακά θύμισε κάπως τη Νατάσσα Μποφίλιου. Η Εύα ήρθε στο γύρισμα με την θεία της - που μόνο για θεία δεν μοιάζει!

Η ξανθιά καλλίγραμμη Εβίτα Χουντάλα, όπως διαβάζουμε ψάχνοντάς την στο διαδίκτυο, είναι χορεύτρια από 5 ετών και έμπειρη χορογράφος.

Για τη σχέση της με την ανιψιά της λέει: «Με συμβουλεύεται και είμαστε κάτι σαν αδερφές. Όχι θεία και ανιψιά. Είναι χρόνια στο χώρο, όπως κι εγώ. Επειδή είναι σαν μικρή μου αδερφή, θέλει να με έχει πάντα δίπλα της. Τα λέμε όλα. Έχουμε μεγαλώσει σχεδόν μαζί με την Εύα γιατί έχουμε πολύ μικρή διαφορά ηλικίας».

Η Εβίτα είναι Τοξότης μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και έχει διδάξει κλασικό μπαλέτο (παρακαλώ!). Όπως διαβάζουμε online έχει συνεργαστεί ως χορογράφος και χορεύτρια με τα μεγαλύτερα ονόματα της Show Biz. Μέχρι σήμερα διδάσκει μπαλέτο σε παιδιά και χορογραφεί σε θέατρα κ.α.

Η αγάπη της για την τηλεόραση ξεκίνησε όταν της έκανε πρόταση ο Κώστας Μυλωνάς για να είναι συμπαρουσιάστριά του στην εκπομπή Late-Night (μετά τα Παιδιά της Νύχτας).