Τα ύστερα: Μοντέλο έκανε τεστ εγκυμοσύνης σε καφετέρια

03.06.2014
Τα έχουμε ακούσει όλα σε τούτη τη ζωή και πρόσφατα ακούσαμε και τον τρόπο που η Βάσως Κολλιδά ανακάλυψε ότι είναι έγκυος!

Το μοντέλο διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον σύντροφό της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, περιμένοντας τη μέρα που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τον καρπό του έρωτα τους. Το μοντέλο μίλησε για την εγκυμοσύνη της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι έκανε το τεστ εγκυμοσύνης στις τουαλέτες καφετέριας!!! Τα ύστερα.

«Είχαμε πάει για καφέ μαζί με τον Αντώνη Βλοντάκη, τη γυναίκα του, Κορίνα Στεργιάδου, και άλλους φίλους. Κάποια στιγμή, πήγα στην τουαλέτα του μαγαζιού μαζί με την Κορίνα για να κάνω το τεστ. Δεν κρύβω πως είχα ένα προαίσθημα και μόλις βγήκε θετικό, έπαθα σοκ. Ήθελα να πάρω αέρα. Όταν επιστρέψαμε στην παρέα, φίλησα τον Γιάννη και του το είπα λίγο συνθηματικά, γιατί ήμασταν μεγάλη παρέα και δεν ήθελα να το μάθει ακόμη κανένας. Εκείνος με κοιτούσε και νόμιζα πως θα λιποθυμήσει. Θυμάμαι πως το πρώτο βράδυ δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Είναι τόσο όμορφες αυτές οι στιγμές για ένα ζευγάρι και εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να μπορέσουν να βιώσουν αυτή τη μαγεία» εξομολογείται στο περιοδικό People.

Πάντως, το ζευγάρι καθυστέρησε λίγο να μεταφέρει τα χαρμόσυνα νέα στους παππούδες. «Θέλαμε πρώτα να πάμε στο γιατρό μου για να μας το επιβεβαιώσει και ύστερα να το ανακοινώσουμε στους γονείς μας. Στο μεταξύ, θα είναι το πρώτο τους εγγόνι και είμαι σίγουρη πως θα το κακομάθουν. Δεν φαντάζεσαι πώς το περιμένουν. Έχουν τρελαθεί από τη χαρά τους» σχολιάζει.