Σκάνδαλο: Τρανσέξουαλ κέρατα χωρίζουν JLo & Κάσπερ

03.06.2014
Με τον χειρότερο τρόπο φαίνεται ότι τελειώνει ο τελευταίος έρωτας της Τζένιφερ Λόπεζ καθώς ο καλός της λέγεται ότι την κεράτωσε –και μάλιστα δις- με τρανσέξουαλ μοντέλα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια και παρά τα 17 χρόνια που τους χωρίζουν έδειχναν ιδιαίτερα ευτυχισμένοι.

Να όμως που το σάιτ Dirty.com αποκαλύπτει όχι μόνο σύννεφα στον Παράδεισο, αλλά την ίδια την Κόλαση για το πάλαι ποτέ –κατά πως φαίνεται- ευτυχισμένο ζεύγος.

Σύμφωνα με το σάιτ, όπου δημοσιεύονται και οι ανάλογες φωτογραφίες, αποκαλύφθηκε δεύτερη (!) τρανσέξουαλ με την οποία ο 27χρονος χορευτής απάτησε τη 44χρονη αγαπημένη του. Και μάλιστα μόλις την περασμένη εβδομάδα. Για δεύτερη φορά.

Η Χριστίνα Μαρί (Xristina Marie) είναι ένα μοντέλο που έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου και φέρεται να έχει τσιλιμπουρδίσει –τουλάχιστον- με τον Κάσπερ πριν από λίγες μέρες, μία εβδομάδα, δηλαδή μετά το πρώτο "χτύπημα" που ακούει στο όνομα Σοφί Βίζα (Sofie Vissa). Επίσης τρανσέξουαλ μοντέλο. Να και οι φωτογραφίες των κοριτσιών. Πρώτα η Χριστίνα και μετά η Σοφί, όπως δημοσιεύονται στις αναρτήσεις του dirty.com

Μόλις πριν από έναν μήνα, η Τζένιφερ γιόρταζε τα γενέθλια του αγοριού της με δόξες και τιμές, αλλά σήμερα φαίνεται ότι όλα έχουν αλλάξει. Αναμένουμε εξελίξεις και ανακοινώσεις...