Γιατί τα έβαψε πράσινα (!) η κόρη της Ντέμι Μουρ;

03.06.2014
Δεν τις προλαβαίνουμε τις αδελφές Γουίλις με τις ακρότητές τους. Τώρα είναι η σειρά της μικρότερης να επαναστατήσει και το έκανε με... βαφή!

Ακολουθώντας τα βήματα των μεγαλύτερων αδελφών της -αλλά και των διάσημων γονιών της- η Ταλούλα Γουίλις (Tallulah Willis) δεν είναι αυτό που λέμε η μέση 20χρονη, ενώ βρίσκεται στη φάση που χτίζει τη ζωή της και, προφανώς, αρέσκεται στους πειραματισμούς.

Η μικρότερη κόρη του Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) και της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) εμφανίστηκε χθες σε εγκαίνια καταστήματος ρούχων στο Μαλιμπού και έκλεψε την παράσταση έτσι "φουλ στο σμαραγδί" όπως εμφανίστηκε.

Με μπροκάρ, σμαραγδί, μέταλ ντε πιες (ακάκι και σορτσάκι) και ασορτί απόχρωση στο μαλλί, η Ταλούλα θύμιζε γυαλιστερή σαύρα -αν μη τι άλλο- και χάριζε απλόχερα πόζες στους φωτογράφους που κάλυπταν τη εκδήλωση, τονίζοντας και το νεοαποκτηθέν τατουάζ της με το πρόσωπο ενός σκύλου (!) που ξεχωρίζει στο εσωτερικό του αριστερού της αστραγάλου.

Μαζί με την Ταλούλα και η Μάλορι Λιούελιν (Mallory Llewellyn), συναίτερός της στο νέο σάιτ μόδας που λάνσαραν πριν από λίγο καιρό "The Clothing Coven".

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η μεγάλη αδελφή Ράμερ παίζει επίσης με τις βαφές, ενώ η δεύτερη, Σκάουτ βγήκε γυμνόστηθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης για να διαμαρτυρηθεί για τη λογοκρισία του Instagram στο γυμνό.