Αγνώριστη, μελαχρινή και... στρουμπουλή η Χάιντι Κλουμ

13.05.2014
Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο σήμερα, η γερμανικής καταγωγής καλλονή δεν διστάζει να μοιραστεί με όλο τον κόσμο φωτογραφίες από το παρελθόν της. Όταν ήταν μια άλλη!

Η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) έχει να καμαρώνει για μια γεμάτη και επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μόδας για πάνω από μία 20ετία.

Στα 40 της χρόνια -και με 4 παιδιά- σήμερα η Χάιντι είναι πολύ ενεργή και στα σόσιαλ μίντια ανεβάζοντας ασταμάτητα φωτογραφίες στο Instagram.

Αυτή την εβδομάδα η διάθεση της ξανθιάς σταρ -που έχει λίγο ξεφύγει τελευταία- ήταν λίγο ρομαντική καθώς αναπολώντας το παρελθόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από το παρελθόν της.

Εκτός από τη φωτογραφία που βλέπετε στην αρχή του θέματος, όμως, που είναι από μια παλιότερη δουλειά της Κλουμ, η λαμπερή Χάιντι ανέβασε και μια φωτογραφία από δουλειά της πριν από 20 χρόνια που ξάφνιασε καθώς δεν τη θύμιζε σε τίποτα!!! Ιδού:

Αν δεν την ανέβαζε τη φωτογραφία η ίδια η Κλουμ δεν θα το πιστεύαμε. Κι όμως, είναι αλήθεια...

Βέβαια, η όμορφη Χάιντι ανέβασε ακόμη μια φωτογραφία από το ταξίδι της στις αναμνήσεις και έτσι τη βλέπουμε κούκλα στα 13 της χρόνια.