Τζέι Ζι: $2.500 δώρο στη Μπιγιονσέ-Βαλεντίνα του

14.02.2014
Η γιορτή των ερωτευμένων σήμερα. Ο διάσημος ράπερ γιορτάζει, δεν το κρύβει και βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την αγαπημένη του.

Τι να χαρίσεις σε κάποια που τα έχει όλα; Κι όμως, ο σύζυγος της Μπιγιονσέ (Beyonce) πάντα βρίσκει κάτι καινούριο για να την ευχαριστήσει -παρά τις φήμες που τη θέλουν σε παράνομη σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ (!), Μπαράκ Ομπάμα.

Φέτος, στη γιορτή των ερωτευμένων, ο Τζέι Ζι (Jay Z) λέγεται ότι αγόρασε στην αγαπημένη του ένα βραχιόλι του οίκου Tacori, αξίας $2.500 (€1.830), το οποίο βλέπεται και στη φωτογραφία στη συνέχεια.

Φτιαγμένο από χρυσό και ασήμι, το συγκεκριμένο μπρασελέ έχει μεγαλύτερη συναισθηματική αξία καθώς με το κλειδί και την κλειδαριά που συμπεριλαμβάνει το σχέδιό του, ο Τζέι Ζι δίνει προφανώς άλλη ουσία στη χειρονομία.

Οι ίδιοι οι σχεδιαστές του το προωθούν ως "τη μεγαλύτερη υπόσχεση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους", ενώ εξηγούν ότι ο συνδυασμός των δύο ισχυρών υλικών του αντιστοιχεί στην ένωση δύο ισχυρών χαρακτήρων μέσω μιας υπόσχεσης.

"Από τη στιγμή που το μπρασελέ δεθεί, μόνο εκείνος που κρατά το κλειδί μπορεί να σπάσει την υπόσχεση", εξηγεί ο σχεδιαστής.

Ε, τι άλλο μένει να πει ο… ποιητής; Έρωτας είναι η αιτία.