Η Πενέλοπε Κρουζ στο πλευρό της Κεφαλονιάς

03.02.2014
Η διάσημη ηθοποιός αγάπησε το ελληνικό νησί που τώρα δοκιμάζεται από τον εγκέλαδο και στέλνει στους ανθρώπους της του το δικό της μήνυμα.

Η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) βρέθηκε στην Κεφαλονιά το 2000 για τα γυρίσματα της ταινίας "Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι" στο πλευρό του Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) και, όπως φαίνεται , ακόμη την έχει στην καρδιά της.

Με αφορμή τις δύσκολες ώρες που ζει το όμορφο νησί εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων σεισμών, το "Έθνος" επικοινώνησε με τη διάσημη Ισπανίδα ηθοποιό, η οποία αυτήν την εποχή βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της η Πενέλοπε Κρουζ βρήκε τον χρόνο να διαβιβάσει τη συμπαράστασή της προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους του νησιού για τις δυσκολίες που περνούν: "Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την Κεφαλονιά αλλά και από τους ευγενικούς και ανοιχτόκαρδους κατοίκους της. Ελπίζω όσοι ταλαιπωρούνται από τον σεισμό να καταφέρουν σύντομα να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Τους σκέφτομαι και τους στέλνω τις πιο ζεστές ευχές μου".