Σεισμός: Σταρ του Χόλιγουντ "καρφώνει" την ελληνική showbiz

07.01.2014
Είναι διάσημος τηλεοπτικός σταρ της Αμερικής και μάλιστα ελληνικής καταγωγής, με μεγάλη αγάπη στην Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται αρκετά συχνά.

Ο λόγος για τον Τέο Πένγκλις, πρωταγωνιστή σε πετυχημένες σαπουνόπερες, ο οποίος ετοιμάζει τη βιογραφία του (θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2014 στις ΗΠΑ), που μεταξύ άλλων αναφέρεται στη δυσάρεστη εμπειρία που είχε από την επαφή του με την ελληνική showbiz. Ο διάσημος ηθοποιός κατάγεται από το Καστελόριζο και όπως δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα, ένα μεγάλο κεφάλαιο του βιβλίου θα αναφέρεται στην Ελλάδα.

«Η αλήθεια είναι ότι το ελληνικό κοινό μού έδειξε πολλή αγάπη και το ευχαριστώ ιδιαίτερα, γιατί οι ρίζες μου είναι ελληνικές και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. 'Ομως οι άνθρωποι της ελληνικής showbiz τους οποίους γνώρισα για να κάνουμε κάποια τηλεοπτική δουλειά ήταν επιεικώς απαράδεκτοι. Λόγια πολλά και χωρίς ουσία, αφού αποδείχτηκε ότι δεν ήταν ικανοί για μία σοβαρή δουλειά, η οποία θα μπορούσε έχει υψηλό επίπεδο και -γιατί όχι;- να προβληθεί και στο εξωτερικό αναδεικνύοντας τα κάλλη της χώρας μας. Με άλλα λόγια οι τότε παραγωγοί που γνώρισα μου έδωσαν να καταλάβω ότι αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν ήταν μόνο οι λεγόμενες "αρπαχτές", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πένγκλις