Ντρου Μπάριμορ: δεν μιλιέται με τη μάνα της

07.01.2014
Για την δύσκολη σχέση που έχει με την μητέρα της, μίλησε η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) στην αμερικάνικη έκδοση της Marie Claire.

Η 38χρονη ηθοποιός που τη στιγμή αυτή περιμένει την δεύτερη κορούλα της αποκάλυψε πως η ζωή της ως παιδί ήταν δύσκολη αφού στα 9 της είδε τους γονείς της να παίρνουν διαζύγιο και τότε η ίδια ξεκίνησε το κάπνισμα.

Μέχρι τα 11, η Ντρου ξεκίνησε να πίνει αλκοόλ και στα 12 κάπνισε και μαριχουάνα. Στα 13 της, η Μπάριμορ είχε ήδη πέσει στην κοκαΐνη ενώ στις δύο φορές που βρέθηκε σε κλινική αποτοξίνωσης, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της. Τελικά, στα 14 της, η νεαρή ηθοποιός ζήτησε την νομική της χειραφέτηση κι από τότε η σχέση με την μητέρα της δεν αποκαταστάθηκε.

Η γλυκιά Ντρου εξηγεί σχετικά με το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής της:

''Η σχέση με τη μαμά μου είναι πολύ μπερδεμένη. Κατανοώ τη μαμά μου και τώρα που έκανα παιδί, μίλησα μαζί της. Παρ' όλα αυτά, δεν κατάφερα να μετριάσω την απόστασή μαζί της. Πάντα ένιωθα περίεργα αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί η μια να είναι στη ζωή της άλλης σε αυτό το σημείο''.

Εν το μεταξύ, μιλώντας για τα χρόνια της εφηβείας της, η Ντρου παραδέχτηκε πως μεγάλωσε χωρίς πλάνο, αρκετά φοβισμένη ενώ στα 14 είχε ήδη μείνει μόνη της χωρίς να ξέρει ούτε καν πότε μουχλιάσει και σαπίζει το φαγητό και πότε πρέπει να το πετάξει από το ψυγείο. Η Μπάριμορ μας συγκίνησε όταν δήλωσε:

''Μίσησα ότι μεγάλωσα μόνη. Το μίσησα πραγματικά''.