Δεύτερη εγκυμοσύνη για Μπιγιονσέ- Καρντάσιαν;

07.01.2014
Έτοιμες να γίνουν και πάλι μανούλες, φαίνεται πως είναι οι ντίβες Μπιγιονσέ και Κιμ Καρντάσιαν.

Πηγή του Hollywood Life αναφέρει πως μετά τις 15 Ιούνη που η Κιμ έφερε στον κόσμο τη Νόρι της, τώρα νιώθει και πάλι όπως παλιά και ξέρει τι θέλει.

Η 33χρονη ριάλιτι σταρ και ο Κάνιε έχουν ήδη μιλήσει για την πιθανότητα απόκτησης δεύτερου παιδιού αφού θέλουν να χαρίσουν πολλά αδερφάκια στην μικρή.

Κι επειδή ακόμα δεν έχουν γίνει σχέδια γάμου, το ζευγάρι σκέφτεται πρώτα να μεγαλώσει την οικογένεια του και μετά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Άλλωστε, σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Καρντάσιαν τόνισε πως η μητρότητα άλλαξε τη ζωή της ενώ και ο Κάνιε υποστήριξε πως η κόρη του είναι μια μικρή ιδιοφυΐα.

Εν το μεταξύ κι σύμφωνα με το Cover Media αλλά και πηγές του βρετανικού περιοδικού Heat, το ζεύγος Μπιγιονσέ και Τζέι- Ζι, ετοιμάζουν κι αυτοί με τη σειρά τους, το μωρό νούμερο 2.

Όπως υποστηρίζει το περιοδικό, ήταν ιδέα του Τζέι Ζι να βγει ξαφνικά το άλμπουμ της Μπιγιονσέ τον προηγούμενο μήνα με στόχο να βάλουν μπροστά τις προσπάθεια για μωράκι μέσα στο 2014.

Οι προσπάθειες για το αδερφάκι της μικρής τους κόρης θα ξεκινήσουν πριν την ολοκλήρωση της παγκόσμιας περιοδείας της Μπιγιονσέ αφού ο Τζέι Ζι δεν κρατιέται και θέλει να έχει γίνει και πάλι πατέρας πριν τα επόμενα γενέθλιά του.

Ο 44χρονος σύζυγος της Μπιγιονσέ πιστεύει πως το 4 είναι ο τυχερός αριθμός του ίδιου και θέλει το νέο μωρό να συλληφθεί όσο ο ίδιος είναι ακόμα 44 ετών.