Νέος έρωτας για την Κρίστεν Στιούαρτ;

31.12.2013
Χώρια λέγεται ότι πέρασαν τις διακοπές των Χριστουγέννων η Κρίστεν Στιούαρτ κι ο Ρόμπερτ Πάτινσον, ή αλλιώς Μπέλα κι Έντουαρντ από τις ταινίες Twilight.

Η μεν Στιούαρτ έμεινε στο Λος Άντζελες, ο δε Ρόμπερτ ταξίδεψε στους δικούς του στην Αγγλία. Ωστόσο, η νεαρή ηθοποιός δε δείχνει να έσκασε και πολύ αφού έχει βρει νέο έρωτα… σχεδόν.

Όχι, μην πάει ο νους στο κακό, δε θα ξανακερατώσει τον αγαπημένο της, αντίθετα, σκέφτεται πολύ σοβαρά να αγοράσει ένα ακόμα σκυλάκι.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι ήδη έχει από κοινού δύο σκυλιά, τα Bear και Bernie, ενώ η Κρίστεν υιοθέτησε ένα ακόμα τον περασμένο Νοέμβριο, τον Bailey.

Τώρα, λοιπόν, σκέφτεται να μεγαλώσει την «οικογένεια» και να αγοράσει ένα ακόμα κουτάβι και μάλιστα, επισκέφτηκε τις μέρες των Χριστουγέννων pet shop για τη σχετική έρευνα αγοράς με τους υπαλλήλους του καταστήματος να αναφέρουν ότι η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και τους έλεγε πόσο ερωτευμένη είναι με το κουτάβι της.

Μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι δεν είναι μόνο τα κουτάβια που φτιάχνουν τα διάθεσή της. Λέγεται ότι το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί μετά την κρίση που πέρασαν εξ αιτίας της απιστίας της Στιούαρτ, αλλά ο Ρόμπερτ της είναι ανένδοτος και δε θέλει να μιλήσουν ανοικτά για την επανασύνδεσή τους κι η καλή του δεν του χαλάει χατίρι.

Ε, με λερωμένη τη φωλιά της, δεν έχει κι άλλη επιλογή, εδώ που τα λέμε…

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ