Φωτιές ανάβουν στις διακοπές τους Άνιστον & Θερού

31.12.2013
Πώς λένε κάποιοι διάσημοι «δε θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου»; Ε, καμία σχέση. Το παραπάνω δεν ισχύει για την Τζένιφερ άνιστον και τον καλό της, Τζάστιν Θερού.

Οι δυο τους βρίσκονται διακοπές στο στο Cabo San Lucas του Μεξικό σε ένα ιδιωτικό αρχοντικό γιατί θέλουν να είναι πιο prive, αλλά αμ δε, οι παπαράτσι τους ξετρύπωσαν και σου λένε «κάψωσε το σύμπαν».

Παντού αγκαλίτσες και φιλάκια για να το πούμε ρομαντικά, δεν κρύβουν στιγμή τον έρωτά τους και το θερμόμετρο έχει ανέβει επικίνδυνα στην έπαυλη όπου βρίσκονται.

Ο Τζάστιν είναι πολύ στοργικός, μονίμως έχει στην αγκαλιά του την Τζένιφερ και δε σταματάει να τη φιλάει όσο εκείνη χώνεται στην αγκαλιά του και δεν ξεκολλάει από κει. Άσε που πάνε πακετάκι, όπου βρίσκεις τον έναν, κάπου εκεί δίπλα θα βρεις και τον άλλο.

αι γιατί όχι, άλλωστε; Ερωτευμένα παιδιά (καλά, τώρα αυτό τον τελευταίο όρο λόγω ημερών τον χρησιμοποιούμε) είναι και σε πείσμα όσων έλεγαν ότι περνούν κρίση στη σχέση τους, μας δείχνουν το αντίθετο.

Βέβαια, το ζεύγος δεν είναι μόνο του, αλλά έχει πάρει μαζί του πολύ καλούς φίλους και φίλες celebrities, μεταξύ των οποίων κι η Κόρντεϊ Κοξ, ναι, η Μόνικα από τα «Φιλαράκια». Συνεπώς, ούτε εκεί υπάρχει θέμα, όπως είχε ακουστεί παλαιότερα για τις δύο κολλητές φιλενάδες.

Κι επειδή τέτοιες ημέρες, όλοι βάζουμε στόχους για τη νέα χρονιά, έτσι κι η Τζένιφερ με τον Τζάστιν λέγεται ότι έχουν υποσχεθεί ο ένας στον άλλο ότι το 2014 θα αφιερώσουν περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλο και δε θα αφήσουν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να μπουν ανάμεσά τους και να τους απομακρύνουν έστω κι εν μέρει, όπως έγινε φέτος.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ