Μπρίτνεϊ Σπίαρς: "Ο Τζάστιν με εμπνέει"

31.12.2013
Τι κι αν έχουν περάσει σχεδόν 12 χρόνια από το χωρισμό τους. Τι κι αν εκείνος είναι πλέον παντρεμένος με την ηθοποιό Τζέσικα Μπιλ (Jessica Biel), ενώ εκείνη μετράει δύο γάμους, δύο διαζύγια, έναν αρραβωνιαστικό, δύο παιδιά για να μη θυμηθούμε το νευρικό κλονισμό.

Ο Τζάστιν Τιμπερλεϊκ (Justin Timberlake) εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) κι έσπευσε να το δηλώσει σε συνέντευξή της.

«Ο Τζάστιν είναι τόσο διαφορετικός και ζωντανός. Είναι πηγή έμπνευσης για μένα και κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να ακούνε μουσική, η οποία βοηθά τον καθένα», δήλωσε η τραγουδίστρια, η οποιία στις 27 Δεκεμβρίου ξεκίνησε τις μεφανίσεις της στο Λας Βέγκας.

Λες γι’ αυτό να τον θυμήθηκε; Ή μήπως κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια; Όπως και να έχει, πάντως κι ο Τζάστιν σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε μιλήσει για την Μπρίτνεϊ και της είχε ευχηθεί τα καλύτερα παρά το γεγονός ότι τότε το 2002 όταν χώρισαν είχε διαρρεύσει ότι του το είχε φορέσει το κερατάκι.

«Της εύχομαι τα καλύτερα, δε χρειάζεται καν να το πω αυτό. Δεν έχουμε μιλήσει εδώ και 9 ή 10 χρόνια.», ενώ απέδωσε το χωρισμό τους στο γεγονός ότι ενηλικιώθηκαν και πλέον δεν κόλλαγαν.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ