Μαντόνα στα παιδιά της: Κάντε καλό σκι, ή αλλιώς... σπίτι!

31.12.2013
Πανικό έχουν προκαλέσει στους διαδρόμους της σόουμπιζ οι πρόσφατες ατάκες που ξεστόμισε η Βασίλισσα της Ποπ στα παιδιά της, μπροστά σε όλους, στο Γκστάαντ.

H Mαντόνα (Madonna) κάνει σκι κάθε μέρα σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα. Η 55χρονη εθεάθη με τα τέσσερα παιδιά της στο ελβετικό θέρετρο Gstaad και όπως φαίνεται τόσο για τον ευατό της όσο και για τα παιδιάτης έχει υψηλά στάνταρντς. Οι παρευρισκόμενοι την άκουσαν να λέει στα παιδιά της να κάνουν όσο καλύτερο και περισσότερο σκι μπορούν, με τα λόγια "Θα κάνουμε θράυση ή θα πάμε σπίτι" (We go big or go home).

Η 16χρονη Λούρδη ήταν εκεί και διασκέδαζε στο χιόνι, αλλά με ρούχα ...φασιονίστας και όχι κατάλληλα για το χειμερινό σπόρ. Το σκισμένο της τζην και το τοπάκι δεν της έδιναν τον αέρα που χρειαζόταν για να σκίσει τις πλαγιές, γράφουν σήμερα τα πρωτοσέλιδα, επισημαίνοντας ότι το θέρετρο έχει γίνει πλέον πασαρέλα για τις επώνυμες που κυκλοφοορύν με την τελευταία λέξη της μοδας.

Οσο για τα προσωπικά της Βασίλισσας, μόλις χώρισε από τον 25χρονο χορευτή και σύντροφό της Μπραϊμ Ζαϊμπατ (Brahim Zaibat), μετά από 3 χρόνια, και οι φήμες τη θέλουν να έρχεται επικίνδυνα κοντά στον πρώην σύζυγό της Σον Πεν (Sean Penn).

Ε.Σ.