Πάολα: "Δε με παράτησε ποτέ άντρας"

30.12.2013
Τα τελευταία χρόνια η καριέρα της Πάολα είναι στα πολύ πάνω της κι είναι λογικό εκτός από θετικές να έχει ακούσει και πολλές αρνητικές κριτικές. Τι έχει να πει η ίδια για όλα αυτά;

«Πολλοί ήταν προκατειλημμένοι απέναντί μου, ίσως επειδή ήμουν κάτι διαφορετικό. Έλεγαν για τη σέξι εμφάνισή μου ενώ όλες ντύνονταν ανάλογα, για το ρεπερτόριό μου που δεν ήταν καν δικό μου. Ήμουν 18 ετών και ήταν σκληρό για μένα, αλλά δεν έκλαψα ποτέ», δήλωσε η δημοφιλή τραγουδίστρια στο Πρώτο Θέμα και συμπλήρωσε όσον αφορά τις στιλιστικές της επιλογές:

«Τα πάντα ήταν κι είναι δικές μου επιλογές είτε μια εντυπωσιακή εμφάνιση είτε μια πιο καρναβαλίστικη. Όταν ήμουν νέα κι αθώα, το 60% των ρούχων που επέλεγα ήταν λάθος και το γνώριζα αλλά ήθελα να τα βάλω. Ήμουν απόλυτη».

Κι ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή της; Αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένη;

«Είμαι πολύ ερωτευμένη και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς έρωτα. (Είμαι) ακραία και τον ζω στο κόκκινο. Μου έχει τύχει να τσαλακωθώ για άντρα, αλλά αυτός είχε τσαλακωθεί περισσότερο. Το ζήσαμε μαζί... Δεν μου έχει τύχει να κλάψω γιατί ακόμα δεν μου έχει τύχει να με παρατήσει άντρας. Νομίζω ότι αυτό θα είναι το χειρότερό μου. Είμαι ανασφαλής και θέλω να έχω τον άνθρωπό μου να μού δίνει αγάπη. Αν με αφήσει, πιστεύω ότι τότε πραγματικά θα τσαλακωθώ. Αλλά κλαίω αν με μαλώσει... Στη ζωή έχω μάθει να μην είμαι απόλυτη γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει. Αν η αγάπη που έχεις για τον σύντροφο σου είναι μεγάλη, μπορεί να κάνεις και πίσω».

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο μέλλον να αποκτήσει και δεύτερο παιδί αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, η κόρη της Παολίνα πλέον της έχει δώσει το πράσινο φως σε αντίθεση με το παρελθόν που δεν ήθελε αδερφάκι σε καμία περίπτωση.

Ν.Ε.