Πάρις Τζάκσον: η πρώτη εμφάνιση μετά την απόπειρα

31.12.2013
Ύστερα από μήνες "εξαφάνισης" η κόρη του Μάικλ Τζάκσον "έσκασε μύτη" σε όλο της το μεγαλείο!

To 2013 δεν ήταν καλό για την Πάρις Τζάκσον (Paris Jackson) η οποία τον Ιούνιο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μην μπορώντας να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη στην οποία λέγεται ότι βυθιζόταν ολοένα και περισσότερο μετά τον θάνατο του πατέρα της, το 2009.

Από τη στιγμή της απόπειρας και μετά, η 15χρονη νεαρά μεταφέρθηκε σε ειδικό θεραπευτικό σχολείο στη Γιούτα όπου παραμένει εσώκλειστη ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα. Οι γιατροί μιλούν για σημαντική βελτίωση και αυτός είναι ο λόγος που προφανώς έδωσαν άδεια στην Πάρις για τα Χριστούγεννα.

Η κόρη του Τζάκο, μαζί με τα αδέλφια της, Πρινς (Prince) και Μπλάνκετ (Blanket), μέλη της οικογένειας, παρέα αλλά και τη μαμά της, Ντέμπι Ρόου (Debbie Rowe), πέρασε τις γιορτινές μέρες στη Χαβάη.

Μάλιστα, από την παρουσία της στο Instagram, όπου επανήλθε... δυναμικότατα, φαίνεται πως η Πάρις έχει αρχίσει να ζει ξανά τη ζωή της.

Σε μια φωτογραφία που ανέβασε χαμογελά δίπλα στη μαμά της, με την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline, η Πάρις πέρασε πολύ ώρα που την απόλαυσε κιόλας. Η Ρόου, βρίσκεται από την αρχή της δοκιμασίας της στο πλευρό της κόρης της, ενώ αντίθετα οι σχέσεις της με τον γιο της, Πρινς, δεν δείχνουν να έχουν βελτιωθεί στο παραμικρό.

Σε άλλη φωτογραφία που ανέβασε σήμερα, η Πάρις φαίνεται να αστειεύεται μαζί με φίλες της, κάνοντας τις γκριμάτσες της Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus).

Σημειώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα που ανέβηκαν αυτές οι φωτογραφίες, η Πάρις έστειλε και ένα μήνυμα με "ανοιχτό αποδέκτη". Στη φωτογραφία που βλέπετε στην αρχή του θέματος, (κάνε κλικ να δεις καλύτερα) η νεαρά έγραψε την εξής λεζάντα: "Επέστρεψα σκύλεςςςς" (I' m back bitchesss). Το έπιασαν άραγε το υπονοούμενο;

Z. K.