Τα διάσημα γεννητούρια του 2013

30.12.2013
Καθώς φεύγει ο παλιός ο χρόνος, ας θυμηθούμε τι του έφερε ο πελαργός της σόουμπιζ. Κάνε κλικ στα ονόματα ή στις φωτογραφίες και διάβασε.

Στις 8 Ιανουαρίου, η Λίλι Άλεν (Lily Allen) και ο σύζυγός της, Σαμ Κούπερ (Sam Cooper) υποδέχτηκαν τη δεύτερη κορούλα τους, Μάρνι Ρόουζ (Marnie Rose).

Λίγο αργότερα –και παρά τις αρχικές διαψεύσεις- στις 11 Ιανουαρίου, ο σερ Έλτον Τζον (sir Elton John) και ο σύζυγός του, Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish) υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους, Ελάιτζα Τζόζεφ Ντάνιελ (Elijah Joseph Daniel). Μέσω παρένθετης μητέρας και αυτόν.

Στις 22 Ιανουαρίου η Σακίρα (Shakira) γέννησε το πρώτο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή, Τζεράρντ Πικέ (Gerard Pique). Ένα υγιέστατο αγοράκι με το όνομα Μίλαν (Milan) που σημαίνει αγαπημένος, λατρευτός και χαρισματικός στα σλάβικα, πρόθυμος και εργατικός στα αρχαία ρωμαϊκά και ενοποίηση στα σανσκριτικά.

Στις 21 Φεβρουαρίου η Άμπερ Ρόουζ (Amber Rose) και ο Γουίζ Καλίφα (Wiz Khalifa) καλωσόρισαν τον γιο τους, Σεμπάστιαν 'Το Χτύπημα' Τέιλορ Τομάζ (Sebastian 'The Bash’ Taylor Thomaz).

Ο Χιου Γκραντ (Hugh Grant) επιβεβαίωσε ότι έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, στις 22 Φεβρουαρίου, από την ίδια γυναίκα, την κινέζα ηθοποιό Τίνγκλαν Χονγκ (Tinglan Hong). Ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι για τον διάσημο –και λίγο… μουλωχτό- ηθοποιό.

Τον Μάρτιο, η Σόφι Νταλ (Sophie Dahl) γέννησε τη δεύτερη κόρη της και η Εύα Χερζίγκοβα (Eva Herzigova) το τρίτο της παιδί, ένα αγοράκι, ενώ τον στις 31 Μαΐου, ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο υποδέχτηκε την πρώτη του κορούλα.

Πέντε εβδομάδες πρόωρα γέννησε η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) τη μικρή Νορθ (North) στις 15 Ιουνίου. Το μωράκι έχει τρελάνει τη μαμά αλλά και τον μπαμπά Κάνιε Γουεστ (Kanye West).



Αστεφάνωτη γέννησε το δεύτερο παιδάκι της η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) στις 30 Ιουνίου. Δεν προλαβαίνει το στεφάνι με τις συνεχόμενες εγκυμοσύνες… Τι να κάνει η κοπέλα;

Στις 22 Ιουλίου είχαμε την "υψηλή" άφιξη του πρίγκιπα Γεώργιου Αλέξανδρου Λουδοβίκου, πρώτου παιδιού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ή αλλιώς, Κάθριν, δούκισσας του Κέιμπριτζ όπως λέγεται επίσημα μετά τον γάμο της.

Την ίδια μέρα με τον γαλαζοαίματο μικρούλη γεννήθηκε και η κόρη της Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruise) και του Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem). Ένα κοριτσάκι για να ζευγαρώσει με το αγοράκι που ήδη έχουν.

Στις 29 Ιουλίου έγινε πατέρας ο "Μπίλι Έλιοτ" Τζέιμι Μπελ ενώ έναν μήνα μετά η Φέργκι (Fergie) έφερε στον κόσμο τον γιο της, Άξελ (Axl) καρπό του έρωτά της με τον σύζυγο, Τζος Ντουχάμελ (Josh Duhamel). Για την ιστορία, το συμπαθέστατο ζευγάρι φροντίζει να ενημερώνει συχνά πυκνά τους φίλους του για τις οικογενειακές στιγμές μέσω σόσιαλ μίντια.

Στις 5 Οκτωβρίου η Χάλι Μπέρι (Halle Berry) γέννησε ένα αγοράκι. Το δεύτερο για εκείνη, το πρώτο με τον νυν σύζυγό της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez).

Στις 7 Δεκεμβρίου, η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) γέννησε το τρίτο της παιδί, πρώτο με τον τρίτο σύζυγο, Νεντ Ροκενρόλ. Όσο για το όνομα του υιού; Κάνε κλικ εδώ και μάθε…

Να ζήσουν όλα τα μωράκια και με υγεία να έρθει και η γενιά του 2014!!!!

Ζωή Κίττα