Sexy και όποιος αντέξει!

26.08.2008
Ανήκουν στη δωδεκάδα με τα πιο sexy θηλυκά της showbiz. Στο πέρασμά τους κόβουν ανάσες και είναι η φαντασίωση εκατοντάδων ανδρών που σκέφτονται τον ιδανικό έρωτα, τη σύγχρονη θεά Αφροδίτη στην αγκαλιά τους. Τι κι αν κάποιες απ αυτές είναι ερωτευμένες και δεσμευμένες;

Από τη Χρύσα Αντωνίου

Ανήκουν στη δωδεκάδα με τα πιο sexy θηλυκά της showbiz. Στο πέρασμά τους κόβουν ανάσες και είναι η φαντασίωση εκατοντάδων ανδρών που σκέφτονται τον ιδανικό έρωτα, τη σύγχρονη θεά Αφροδίτη στην αγκαλιά τους. Τι κι αν κάποιες απ αυτές είναι ερωτευμένες και δεσμευμένες; Τα αρσενικά τις ονειρεύονται! Άλλωστε, οι σύγχρονες Αφροδίτες της ελληνικής showbiz δεν διαθέτουν μόνο sexy εμφάνιση αλλά και μυαλό, ενώ κατά καιρούς οι ατάκες τους και οι δηλώσεις τους πάνω σε ερωτικά θέματα είναι απλές, ειλικρινείς, αυθόρμητες και εξάπτουν περισσότερο τη φαντασία των αρσενικών. Εμείς, λοιπόν, ψάξαμε, μάθαμε και συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο hot δηλώσεις αυτών των εκρηκτικών θηλυκών, τα αποκαλυπτικά ερωτικά μυστικά τους, που τώρα το καλοκαίρι ανεβάζουν τη θερμοκρασία ακόμα περισσότερο και δίνουν και ιδέες στις υπόλοιπες κοινές θνητές για sex on the beach και όχι μόνο!

Μaster and servant
Η Κατερίνα Στικούδη αγνοεί εντελώς τη λαϊκή ρήση «ο έρωτας περνάει από το στομάχι». Έχει άλλο ερωτικό μυστικό: «Μου αρέσει και να υπηρετώ και να με υπηρετούν. Απλώς δεν έμαθα ποτέ να μαγειρεύω», έχει πει με πλήρη ειλικρίνεια, ενώ συμπληρώνει ότι δεν έχει μαγειρικά σκεύη στο σπίτι της. Φαίνεται ότι όλο το μυστικό είναι σ' αυτό το «υπηρετώ», αλλά και στο πάθος, που κατά τη γνώμη της πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει σε μια ερωτική σχέση και, αν δεν υπάρχει, να κάνει η γυναίκα τα πάντα για να το προκαλέσει.

Παντού εκτός από το κρεβάτι
Η Βασιλική Τσεκούρα, η sexy μελαχρινή καλλονή, έχει δηλώσει πως ιδανικά μέρη για sex είναι ένας καναπές, ένα τζακούζι και ένα χωράφι, που να έχει πολύ ψηλό γρασίδι. Από κει και πέρα, εσείς ή ακολουθείτε την άποψή της ή βάζετε τη δική σας καλοκαιρινή πινελιά, και με λίγο κρασί (σ.σ.: προτιμήστε pink σαμπάνια είναι πιο δροσιστική,) λίγο θάλασσα και τ αγόρι σας βρείτε το ιδανικό μέρος για ερωτικές τρελίτσες. Άλλωστε, οι διακοπές και η ξεγνοιασιά δεν διαρκούν πολύ.

Προκλητικές δαντέλες
Η Νικολέττα Ράλλη, χωρίς σκερτσάκια (σ.σ.: τι τα χρειάζεται, άλλωστε, με αυτό το φοβερό, φυσικό, ολόδικό της μπούστο που έχει;) ξοδεύει τρελά λεφτά για εσώρουχα που είναι το φετίχ της. Το είπε το κορίτσι: «Θέλω το εσώρουχο να είναι ιδιαίτερο, να έχει δαντέλες, διαφάνειες, τέτοια πράγματα». Λέτε το γυναικείο εσώρουχο να κάνει τη διαφορά, κορίτσια;

Χωρίς ταμπού
Πιο αποκαλυπτική είναι η Σάσα Μπάστα, που έχει δηλώσει, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος: «Δεν έχει σημασία το μέγεθος. Είναι αυτό που λέμε, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο». Η Σάσα έχει πει ότι το sex παίζει τον κυριότερο ρόλο στη ζωή της και ότι πιο πολύ της αρέσει να το κάνει σε extreme χώρους παρά στο σπίτι της. Οπότε, ξεκινήστε από μια ερημική παραλία, προσοχή να είναι ασφαλές το μέρος και μετά αφήστε τη φαντασία σας να αυτοσχεδιάσει. Χώροι υπάρχουν πολλοί.

Φιλικός γύρος
Η Χριστίνα Παπαδάκη μπορεί να λέει «Τέλος», ερμηνεύοντας το τραγούδι της, αλλά ξεχειλίζει από ερωτισμό κι έχει κάνει μια φοβερή επισήμανση που μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλές γυναίκες... «Στα φιλικά παιχνίδια μπαίνουν τα καλύτερα γκολ. Μπορεί ένας άνδρας και μια γυναίκα που είναι φίλοι να κάνουν sex και να είναι πολύ καλύτερο από αυτό που κάνουν με τους συντρόφους τους». Για να δω, Χριστινάκι, γιατί στην ατζέντα μου έχω κάποιους καλούς φίλους. Λες;

Ειλικρινείς εξηγήσεις
Η ξανθιά γαλανομάτα Ελευθερία Παντελιδάκη έχει δηλώσει ότι «οι άνδρες με πολλά λεφτά είναι επικίνδυνοι, δεν έχουν εσένα, έχουν όσες θέλουν». Οπότε, κορίτσια, εγώ πιστεύω πως αν θέλετε να σας είναι πιστός (σ.σ.: λέμε τώρα) κοιτάξτε τη φορολογική του δήλωση. Αν, όμως, σας ενδιαφέρουν άλλα πράγματα, επεκταθείτε σε λεπτομέρειες. Άλλωστε, καλοκαίρι είναι, και η απιστία είναι στο φόρτε της. Δεν προλαβαίνει να πάει διακοπές, λέω εγώ, Ελευθερία μου. Και συμφωνώ και με το άλλο που έχεις δηλώσει: «Και έχω παρακαλέσει έναν άνδρα, και του έχω στείλει άπειρα μηνύματα για βράδια συνεχόμενα, και έχω κλάψει για χάρη του», καθώς επίσης και με την άποψή σου: «Δεν είμαι καθόλου συντηρητική στο κρεβάτι, όταν πραγματικά θέλω κάποιον». Όταν χτυπάει ο έρωτας, τα παίζεις όλα για όλα.

Κατάθεση ψυχής
Η Βικτώρια Καϊματζόγλου θεωρεί ότι στον έρωτα πρέπει να δίνουμε όλη μας την ψυχή. Το μυστικό όπως έχει πει είναι αυτό: «Στον επόμενο μεγάλο μου έρωτα θα δώσω όλη μου την ψυχή. Στον έρωτα δεν υπάρχει όριο. Το έκανα ήδη. Άρα, μπορώ να το ξανακάνω». Και οι χωρισμένες έχουν ψυχή και κότσια! Υπάρχει και η επόμενη φορά.

Extreme sex
H Γωγώ Αποστολέλλη ονειρεύεται το ιδανικό καλοκαιρινό σκηνικό για sex. «Θα ήθελα να πάρουμε ένα jet ski με το σύντροφό μου, να πάμε σε μια ερημική παραλία και να κάνουμε έρωτα σε μια λευκή αμμουδιά με βράχια στο background, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, μόνο το πάθος. Τα υπόλοιπα τα φροντίζει η φύση». Οπότε, ψάξτε για jet ski, κορίτσια, και ακολουθήστε το ένστικτό σας. Αυτό το ερωτικό σκηνικό σας διαβεβαιώ και εγώ ότι είναι θαυματουργό και για ανανέωση της πολύχρονης ερωτικής σας σχέσης. Τολμήστε, όμως, και λίγο πιο extreme sports.

Ρομαντισμός στο φουλ
Η Άρτεμις Αλεξανδράτου φαίνεται να συμφωνεί ότι το ερωτικό μυστικό του στριπτίζ με το σύντροφό σου αποδίδει. Η ίδια έχει δηλώσει πως έχει κάνει στριπτίζ για κάποιον που γούσταρε πάρα πολύ. Εξάλλου, έχει επισημάνει ότι «αν υπάρχει επικοινωνία με τον άλλον, και το πιο απλό πράγμα μπορεί να βγει πολύ sexy». Φερθείτε απλά, λοιπόν, να άλλο ένα ερωτικό μυστικό μιας εκρηκτικής παρουσίας.

Στριπτίζ
Όταν ένας ξανθός άγγελος, όπως η Γωγώ Βαϊνά, έχει δηλώσει «μ αρέσει να κάνω στριπτίζ για κάποιον με τον οποίο είμαι μαζί, φοράω μαύρα εσώρουχα με δαντέλα, βάζω ωραία αισθησιακή μουσική να παίζει και μετά τον ρίχνω στο κρεβάτι», κάτι ξέρει. Αυτό το ερωτικό μυστικό το λένε πολλές ότι πιάνει στα αρσενικά και τώρα το καλοκαίρι μπορείτε να πειραματιστείτε σε διάφορους χώρους βάζοντας τη φαντασία σας να δουλέψει στο φουλ!

Μόνο με το άρωμά μου
Η Ναστάζια Μητροπούλου έχει ένα άλλο ερωτικό μυστικό: «Όταν πιάσουν οι ζέστες δεν φοράω τίποτα όταν κοιμάμαι», έχει δηλώσει. Κάτι σαν τη Μέριλιν Μονρόε που κοιμόταν φορώντας μόνο το άρωμά της. Πάντως, συνήθως πιάνει και είναι κοινό μυστικό των γυναικών αυτό, αρκεί να έχει βρεθεί το θύμα.

Ιδού η Ρόδος...
Η Ρία Αντωνίου είναι ξεκάθαρη: «Κάποιες φορές σου αρέσει ο άλλος για να κάνεις sex, αλλά είναι δύσκολο να κάνεις κάτι σοβαρό. Στη φάση που είμαι τώρα, μου είναι δύσκολο να κάνω κάτι σοβαρό, οπότε φεύγω», έχει δηλώσει με απόλυτη ειλικρίνεια. Οπότε, όπως τα λέει, φαίνεται ότι το μυστικό είναι ν αποφασίσεις: φεύγεις γιατί θέλεις κάτι σοβαρό, όπως εκείνη, ή μένεις για να απολαύσεις μια βραδιά ονειρεμένου sex; «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα», που λέει και ο λαός.