Παραμένει στον Alpha η Έλλη Στάη;

27.08.2008
Λίγο πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Έλλη Στάη βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα. Αφορμή το συμβόλαιό της που έχει λήξει στις 30 Ιουνίου, αλλά και όσα συζητιούνται για το κανάλι

Λίγο πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Έλλη Στάη βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα. Αφορμή το συμβόλαιό της που έχει λήξει στις 30 Ιουνίου, αλλά και όσα συζητιούνται για το κανάλι και τη συμμετοχή των Γερμανών. Για μία ακόμη φορά η άνγκορ γούμαν διαπραγματεύεται την ανανέωση του συμβολαίου της, αλλά και του δελτίου που θα παρουσιάζει.

Οι αλλαγές στο στούντιο των ειδήσεων δεν είναι οι μόνες που επιθυμούν όλες οι πλευρές, μιας και μέχρι στιγμής ό,τι κι αν έκαναν δεν κατάφεραν να σηκώσουν την τηλεθέαση. Έτσι, εφόσον Δημήτρης Κοντομηνάς και Έλλη Στάη δώσουν τα χέρια για μία ακόμη χρονιά, θα δούμε τα εξής:

Τη «σιδηρά κυρία» να παρουσιάζει χωρίς πολλούς σχολιαστές και με επιστροφή στο μοντέλο των καλεσμένων επί παραθύρου. Ένα μοντέλο που λανσάρισε πρώτη η Στάη.

Πότε θα γίνουν όλα αυτά; Μάλλον όχι στις 25 Αυγούστου, όπως αναμενόταν, γιατί μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε ανακοινωθεί τίποτα σχετικά με το συμβόλαιό της.

Τέλη Ιουνίου η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Alpha αποχώρησε, αλλά για τις διακοπές της και μόνο. Μεταξύ άλλων πέρασε και από την Πάτμο, όπου τη συνόδευε εκτός από το σύζυγό της και η καλή της φίλη Ελένη Κόκκαλη. Όμως, φεύγοντας άφησε πίσω της ξανά μία σειρά ερωτημάτων. Θα επιστρέψει στο πόστο της; Κι αν ναι, πότε με το καλό;

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν.

Τη σεζόν που μας πέρασε, κακά τα ψέματα, η τηλεθέαση του βραδινού κεντρικού δελτίου πήρε την κάτω βόλτα και δεν έλεγε να τραβήξει την ανηφόρα, παρά τα πολλά τάματα. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που πολλοί ισχυρίζονται ότι η Έλλη Στάη δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Κάντζα, όπως και ότι πρόκειται να εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία για να ασχοληθεί με την πολιτική. Σενάριο που η ίδια διέψευσε στα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα 2008». Τη δημοσιογραφία δεν την εγκαταλείπει, λοιπόν. Τον Alpha, όμως; Η απάντηση θα δοθεί σύντομα. Πάντως, αυτό που συζητείται στους διαδρόμους της Κάντζας είναι ότι η επιστροφή της Στάη είναι σίγουρη και η ανανέωση του συμβολαίου της με νέους όρους θέμα ημερών.

Α.Κ.