Γενέθλια 5 αστέρων

22.08.2008
Δεκαπενταύγουστος και όσοι κοσμικοί σέβονται την ελιτίστικη ιδιοσυγκρασία τους αποφεύγουν τη Μύκονο όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου την περσινή κολεξιόν της Chanel!

Δεκαπενταύγουστος και όσοι κοσμικοί σέβονται την ελιτίστικη ιδιοσυγκρασία τους αποφεύγουν τη Μύκονο όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου την περσινή κολεξιόν της Chanel! Όσοι, βέβαια, έχουν σπίτια στο νησί των ανέμων, γεμίζουν τα ψυγεία τους με προμήθειες sushi από το «Κoo» και μερικές μαστίχες Απαλαρίνα και κλειδώνονται έως ότου περάσει η επέλαση των Ούνων! Οι υπόλοιποι, Saint Tropez, Σαρδηνία, Capri οι σκαφάτοι και αρκετοί Κέρκυρα, οι εφοπλιστές στη Χίο ή στην Πάρο, που κάνει το revival και, φυσικά, στη Ρόδο!

Βέβαια, στη Ρόδο γίνεται και το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός των ημερών, αφού το πάρτι-θεσμός του μεγαλοεπιχειρηματία των τουριστικών επιχειρήσεων Αντώνη Καμπουράκη αποτελεί must για τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και γνωστών προσώπων της showbiz. Στο Rodos Palace ο χώρος με τον εντυπωσιακό θόλο της κλειστής πισίνας μεταμορφώθηκε σε αίθουσα δεξιώσεων με glamorous ολόλευκη διακόσμηση και η πισίνα φωτίστηκε με προκλητικό τρόπο. Όσο όμως και αν θέλαμε να βουτήξουμε, το summer chic dress code που η δεξίωση και οι εκλεκτοί καλεσμένοι σε ενέπνεαν να ακολουθήσεις, δεν άφηνε περιθώρια για μακροβούτια. (Βέβαια, το... μακροβούτι στον πάγκο με τα γλυκά δεν μπόρεσα να το αποφύγω, γιατί μου ήταν αδύνατο να αντισταθώ)! Αφού οι πρώτες φυσαλλίδες από τις Dom Perignon γέμισαν τα ποτήρια, η Τάμτα βγήκε στη σκηνή και ευχήθηκε χρόνια πολλά ανεβάζοντας τους ρυθμούς και ξεσηκώνοντας ακόμα και τους πιο σοβαρούς καλεσμένους!