Η Κάιλι έπεισε την Ντάνι Μινόγκ να χωρίσει

11.04.2012
Λίγο καιρό μετά τα νέα για τον χωρισμό της μικρότερης από τις διάσημες αδελφές από την Αυστραλία, μαθαίνουμε ποιος κρύβεται πίσω από την τελική απόφαση.


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", ήταν η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) αυτή που έδωσε στην αδελφή της, Ντάνι (Dannii) το "σπρώξιμο" που χρειαζόταν για να προχωρήσει στο διαζύγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού "Grazia" η 40χρονη κριτής του X Factor στράφηκε στη μεγάλη αδελφή της όταν ένιωσε ότι η σχέση της με τον σύζυγό της, Κρις Σμιθ (Kris Smith) άρχισε να τρίζει επικίνδυνα.

Με τη σειρά της, η 43χρονη σταρ φαίνεται ότι διαβεβαίωσε την Ντάνι ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο δείχνουν στην αρχή, τονίζοντάς της ότι αυτό που θα πρέπει να βάλει πάνω από όλα είναι η ευτυχία της.

Η Ντάνι, προφανώς ακολούθησε τη συμβουλή της Κάιλι και η συνέχεια είναι γνωστή.

Πάντως, πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει πολύ καιρό προβλήματα που δεν μπόρεσε να διορθώσει ούτε και η παρουσία του Ίθαν (Ethan), του 21ός μηνών γιου τους, ο οποίος παραμένει "βασική προτεραιότητα και των δύο", όπως τόνισαν σε γραπτή ανακοίνωση οι πρώην σύζυγοι.

Όσο για την αιτία το χωρισμού; Τη στιγμή που η Ντάνι και ο Ίθαν αναφέρονται στο κλασικό εικονογραφημένο "αγεφύρωτες διαφορές", οι φήμες θέλουν το 33χρονο μοντέλο να έχει εδώ και καιρό άλλο… ενδιαφέρον που φέρει το όνομα Τζένιφερ Χόκινς (Jennifer Hawkins) και τυγχάνει πρώην Μις Υφήλιος…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα