Ο Σιλ κατέθεσε τη δική του αίτηση διαζυγίου

11.04.2012
Ο διάσημος τραγουδιστής ακολουθεί το παράδειγμά της πρώην γυναίκας του ζητώντας και εκείνος την επίσημη λήξη του γάμου του.

Πριν από δύο μέρες η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και σήμερα ο Σιλ (Seal) έκανε ακριβώς το ίδιο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο "Cover Media".

Και οι δύο πρώην σύζυγοι ανέφεραν τις "αγεφύρωτες διαφορές" ως λόγο του χωρισμού ενώ ζητούν και οι δύο την κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών τους, της 7χρονης Λένι (Leni) –η οποία μπορεί να μην είναι βιολογικό παιδί του Σιλ, την έχει όμως υιοθετήσει-, του 6χρονου Χένρι (Henry), του 5χρονου Γιόχαν (Johan) και της 2χρονης Λου (Lou).

Ωστόσο, παρά το τυπικό της διαδικασίας, δικαστικοί κύκλοι αναφέρουν ότι το ζήτημα της κηδεμονίας θα λυθεί πολύ φιλικά και δεν θα προκύψουν έκτακτα προβλήματα.

Η 38χρονη Χάιντι και ο 49χρονος Σιλ είχαν παντρευτεί στο Μεξικό το 2005 και η ανακοίνωση για τον χωρισμό τους το Ιανουάριο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον κόσμο της σόουμπιζ καθώς το ζευγάρι ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο αγαπημένα στον χώρο.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε το τραγούδι με τίτλο "Secret", στο κλιπ του οποίου ο Σιλ συμπρωταγωνιστεί σε "καυτές" σκηνές με την ίδια τη Χάιντι.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα