Ώπα και αγκαλιές με το μοντέλο η Κέιτι Πέρι!

28.03.2012
Όχι θα κάτσει να σκάσει η διάσημη τραγουδίστρια που είδε τον πρώην σύζυγό της με νέο αμόρε. Απέδειξε ότι και εκείνη έχει περάσει σε άλλο κεφάλαιο στη ζωή της. Και μάλιστα το ίδιο όμορφο με εκείνου!

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) μπορεί να λέει –τυπικά- ότι δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους, όμως οι εικόνες άλλα λένε.

Ο "φερόμενος ως νέος αγαπημένος" της 24χρονης τραγουδίστριας, μοντέλο Μπατίστ Τζιαμπικόνι (Baptiste Giabiconi) φούντωσε τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι όταν ανέβασε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία των δυο τους με το σχόλιο "Ει, #littlekats μου, είσαι εκπληκτική σε αυτές τις φωτογραφίες".

Ο 22χρονος καλλονός που θεωρείται το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο αυτή τη στιγμή λέγεται ότι γνώρισε την Πέρι στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, τον περασμένο μήνα.

Εκπρόσωπος του Τζιαμπικόνι επιβεβαίωσε ότι εκείνος και η Κέιτι κάνουν πολλή και καλή παρέα αλλά όχι ότι έχουν σχέση. Τι κάνουν δηλαδή; Έχουν γίνει δυο καλοί φίλοι; Ναι καλά… Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Την ίδια στιγμή, η γυναίκα με την οποία εθεάθη επανειλημμένα τον τελευταίο καιρό ο Ράσελ Μπραντ (Russel Brand) έχει πια όνομα. Πρόκειται για το 22χρονο μοντέλο από την Ουγγαρία Νικολέτ Μπαράμπας (Nikolett Barabas), η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη και την έγκριση της πεθεράς.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα