Παπαμιχαήλ: Πώς ξέφυγε από τα ναρκωτικά

28.03.2012
Καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν την Τρίτη ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος μίλησε και για την υποψηφιότητα του με το ΛΑΟΣ στις ερχόμενες εκλογές. Μίλησε όμως και για τον ίδιο, προχωρώντας σε αποκαλύψεις,

Καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν την Τρίτη ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος μίλησε και για την υποψηφιότητα του με το ΛΑΟΣ στις ερχόμενες εκλογές. Μίλησε όμως και για τον ίδιο, προχωρώντας σε αποκαλύψεις, όπως ότι έφτασε κοντά στο γάμο με την τελευταία του σχέση. Μίλησε για τον πατέρα του, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, τη σχέση τους, αλλά και για τον εφιάλτη των ναρκωτικών, που πια ανήκει στο παρελθόν.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αποκάλυψε πως με την Βασιλική Μπισαράκη έφτασε πολύ κοντά στο γάμο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν να παντρευτούν και χώρισαν:

«Σίγουρα με στεναχώρησε αυτό το γεγονός. Μου πήρε αρκετούς μήνες να το ξεπεράσω, αλλά η ζωή συνεχίζεται».

Στη ζωή του όπως είπε προχωρά και συγχωρεί, όπως έκανε και με τον πατέρα του, Δημήτρη: «Το θέμα με τον πατέρα μου το έχω συζητήσει με τον εαυτό μου και το έχω ξεπεράσει. Μακάρι να μπορούσα να του μιλήσω και να κάνουμε έναν διάλογο. Ο, τι έγινε, έγινε. Η ζωή συνεχίζεται. Τον έχω συγχωρήσει!»

Η Τατιάνα τον ρώτησε και για την υποψηφιότητα του με το ΛΑΟΣ, αλλά και ποια είναι η θέση του για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, μιας και ο ίδιος στο παρελθόν είχε εθιστεί στον εφιάλτη.

«Μέσα από τη σύλληψη και τα δικαστήρια, κατάφερα μόνος μου αλλά και με ψυχολογική υποστήριξη, να το ξεπεράσω. Ήταν ένα καλό μάθημα της ζωής και κατάφερα και ξέφυγα από τον εφιάλτη. Δεν νομίζω καμία κυβέρνηση να θέλει να κάνει νόμιμο έναν τέτοιο εφιάλτη».