Αηδιασμένη η Ντέμι από τα καμώματα του Άστον

28.03.2012
Θέλει ν' αγιάσει και δεν την αφήνει την πρώην σύζυγο ο 34χρονος ηθοποιός που έχει εξελιχθεί σε μέγα μπερμπάντη.


Τα τελευταία νέα θέλουν τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) ζευγάρι με τη Ριάνα (Rihanna) και την Ντέμι Μουρ (Demi Moore), έτοιμη να κάνει… εμετό!

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού "Grazia" η ιδέα και μόνο ότι ο πρώην σύζυγός της και η 23χρονη τραγουδίστρια είναι μαζί, προκαλεί στην 49χρονη ηθοποιό "τέτοια αηδία που δεν μπορεί να την ελέγξει".

"Η Ντέμι έχει τρελαθεί τελείως και προσπαθεί να μάθει τα πάντα για την εξέλιξη της σχέσης", μεταφέρουν φίλοι της Μουρ στο περιοδικό, τονίζοντας ότι παρόλο που ο Άστον έχει εμφανιστεί και άλλες φορές με γυναίκες μετά τον χωρισμό, η συγκεκριμένη "πονάει" περισσότερο γιατί αυτή η γυναίκα δεν είναι καμιά τυχαία.

Οι φίλοι της σταρ είναι πολύ ανήσυχοι γιατί η όλη κατάσταση δεν βοηθά καθόλου την ανάρρωσή της. Για την ακρίβεια, θεωρούν πως η Ντέμι κάνει συνέχεια βήματα προς τα πίσω από τη στιγμή που βγήκε από την αποτοξίνωση τον περασμένο μήνα.

"Η Ντέμι είναι πολύ εύθραυστη ακόμη και η ταπείνωση που νιώθει από το πόσο γρήγορα φαίνεται να προχώρησε ο Άστον στη ζωή του, μόνο κακό της κάνει", μεταφέρουν οι πηγές ενώ τονίζουν πως στην τελική, αυτό που πληγώνει τη Μουρ είναι το ότι η στάση του Κούτσερ κάνει τον γάμο τους να φαίνεται όλο και πιο φτηνό.

Κατά τα άλλα, οι τελευταίες φήμες θέλουν τον άτακτο ηθοποιό να ετοιμάζει τις βαλίτσες του αποδεχόμενος την πρόσκληση που του έκανε η Ριάνα να περάσει το καλοκαίρι μαζί της στην Αγγλία. Για να δούμε…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα