Πασίγνωστος παρουσιαστής μπλεγμένος με ναρκωτικά!

28.03.2012
Σε μεγάλες περιπέτειες έχει μπλέξει γνωστός παρουσιαστής, αφού το όνομά του εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, που εξαρθρώθηκε πριν λίγο καιρό. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο παρουσιαστής

Σε μεγάλες περιπέτειες έχει μπλέξει γνωστός παρουσιαστής, αφού το όνομά του εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, που εξαρθρώθηκε πριν λίγο καιρό. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο παρουσιαστής πριν από λίγες μέρες τηλεφώνησε σε ένα από τα μέλη του κυκλώματος ζητώντας να προμηθευτεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Η αστυνομία εντόπισε στο κινητό τηλέφωνο του εγκεφάλου του κυκλώματος δύο κλήσεις από το τηλέφωνο του παρουσιαστή. Εκείνος, του ζητούσε να προμηθευτεί «εισιτήρια» για τον αγώνα, όπως ήταν δηλαδή το συνθηματικό για τα ναρκωτικά!

Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», ο συγκεκριμένος παρουσιαστής είναι πολύ γνωστός, τον βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση, ενώ έχει κάνει εκπομπές για όλες σχεδόν τις ζώνες. Ωστόσο, το όνομα του δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα, διότι ο παρουσιαστής έκανε χρήση και όχι διακίνηση ναρκωτικών!