Ριάνα: ο μπαμπάς της τη λέει χοντρή!

08.03.2012
Η 24χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος θεωρείται ένα από τα καλύτερα κορμιά στον κόσμο του θεάματος, όμως ο πατερούλης της έχει άλλη γνώμη.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Cover Media, ο πατέρας της, Ρόναλντ Φέντι (Ronald Fenty) πρόσφατα συμβούλεψε την κόρη του να αδυνατίσει γιατί την έβρισκε "πολύ χοντρή".

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, όταν η Ριάνα (Rihanna) είχε επισκεφτεί την οικογένεια της και το κατέθεσε ο ίδιος ο κύριος Φέντι στο περιοδικό Heat.

"Πράγματι μου φάνηκε κάπως στρουμπουλεμένη την τελευταία φορά που βρεθήκαμε από κοντά", είπε: "Αλλά όταν την είδα στα φετινά Γκράμι (Grammy's) διαπίστωσα ότι έχει επιστρέψει στα κανονικά της".

"Της έκανα πλάκα προηγουμένως: 'Ρόμπιν (Robyn – είναι το μικρό όνομα της Ριάνα) έχεις παραπαχύνει'. Αλλά τώρα είναι εντάξει. Νομίζω ότι ήταν υπέροχη στα Γκράμι, όπως ήταν φανερό σε όλους, άλλωστε. Κάνει δίαιτα και γυμνάζεται", αποκάλυψε ο ίδιος στο περιοδικό.

Η σχέση της 24χρονης σταρ με τον πατέρα της έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά οι δυο τους κατάφεραν να τα ξαναβρούν το 2010, μετά από δύο χρόνια που είχαν να μιλήσουν.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Ρόναλντ μίλησε και για την επανασύνδεση της κόρης του με τον πρώην φίλο της, Κρις Μπράουν (Chris Brown) που την είχε ξυλοφορτώσει το 2009, όσο οι δύο νέοι υπήρξαν ζευγάρι.

"Ο Κρις είναι καλό παιδί και όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθη στη ζωή τους. Ένας Θεός ξέρει πόσα λάθη έχω κάνει προσωπικά. Εκείνη είναι μεγάλη γυναίκα πια".

Η επανασύνδεση της Ριάνα με τον Μπράουν δυσαρέστησε πολύ κάποιους, ενώ εκείνη φέρεται να τσακώθηκε άσχημα με την νυν κοπέλα του και μοντέλο, Καρουέτσε Τραν (Karrueche Tran).

Σύμφωνα με τις φήμες, η τελευταία αναφέρθηκε στο περιστατικό στη σελίδα της στο Facebook λέγοντας πως έχει μπλεχτεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο –του είδους εκείνου που είχε ταρακουνήσει τη σόουμπιζνες στο παρελθόν:

"Είμαι η Αντζελίν, είσαι η Τζεν (Άνιστον)", έγραψε: "Έλα τώρα, βλέπεις που είναι ο Μπραντ (Πιτ)"... Ωστόσο, αργότερα η Τραν είπε ότι δεν έχει δικής της σελίδα στο Facebook και όπως αποκαλύφθηκε, το σχόλιο είχε γραφτεί από μια θαυμάστρια της Ριάνα.

Γεγονός είναι πάντως, ότι η τραγουδίστρια είχε προκαλέσει προηγουμένως την Καρουέτσε από το δικό της προφίλ και ότι η ίδια παίζει με την ιδέα να επανασυνδεθεί με τον Μπράουν έστω και μόνο για λόγους δημοσιότητας, όπως κι ότι εκείνος συμμετέχει στο παιχνίδι.

Επισήμως όμως, ο Κρις Μπράουν επιμένει ότι η σχέση είναι πλέον καθαρά επαγγελματική και περιορίζεται στην πρόσφατη συνεργασία τους: "Εκείνος και η Ριάνα είναι μόνο φίλοι. Δεν είναι άπιστος", δήλωσε μέσω του εκπροσώπου του στο περιοδικό Us.