Εσπευσμένα στο χειρουργείο η Δραγούμη

05.01.2012
Περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η Ναταλία Δραγούμη πριν λίγες μέρες, η οποία μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο με οξεία σκωληκοειδίτιδα . Συγκεκριμένα την προηγούμενη Τρίτη, η ηθοποιός πήγε στο θέατρο Αθηνά,

Περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η Ναταλία Δραγούμη πριν λίγες μέρες, η οποία μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο με οξεία σκωληκοειδίτιδα . Συγκεκριμένα την προηγούμενη Τρίτη, η ηθοποιός πήγε στο θέατρο Αθηνά, όπου ανεβαίνει η παράσταση το «Μήλο» και ξαφνικά αισθάνθηκε αφόρητους πόνους στην κοιλιά με αποτέλεσμα να παίξει με δυσκολία στη σκηνή.

Ωστόσο, αν και οι πόνοι ήταν αφόρητοι εκείνη ούτε στιγμή δε σκέφτηκε να ακυρώσει την παράσταση. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στην «Πρωινή Μελέτη» ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γ. Βάλαρης, η ηθοποιός πήρε κάποια παυσίπονα, ελπίζοντας ότι ο πόνος θα υποχωρήσει, ενώ την ίδια ώρα οι συνεργάτες της στα παρασκήνια, αγωνιούσαν αν θα μπορέσει να μείνει μέχρι το τέλος πάνω στη σκηνή.

Τελικά η Ναταλία ολοκλήρωσε την παράσταση και αμέσως μετά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να κάνει εσπευσμένα χειρουργείο για οξεία σκωληκοειδίτιδα. Τώρα αναρρώνει, με τους γιατρούς να της λένε ότι στο τσακ γλίτωσε την περιτονίτιδα.

Την περασμένη εβδομάδα και ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας, ο οποίος επίσης στο τσακ γλίτωσε τα χειρότερα.