Πάρις Χίλτον: Έβγαλα $1,3 δισ. σε επτά χρόνια!

05.01.2012
Πάλι στη δημοσιότητα βρέθηκε η 30χρονη κοσμική κληρονόμος αλλά αυτή τη φορά, άφησε στην άκρη τις προκλητικές πόζες και τα σχόλια περί αντρών και μίλησε για… μπίζνες!


Πάλι στη δημοσιότητα βρέθηκε η 30χρονη κοσμική κληρονόμος αλλά αυτή τη φορά, άφησε στην άκρη τις προκλητικές πόζες και τα σχόλια περί αντρών και μίλησε για… μπίζνες!

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η ζωή της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) δεν είναι μόνο πάρτι και ξέφρενα γλέντια. Η ίδια θεωρεί τον εαυτό της "πολύ σκληρό επαγγελματία" που κατάφερε να κάνει τα δικά της χρήματα πέρα από την αυτοκρατορία των οικογενειακών ξενοδοχείων. Και φαίνεται πώς όντως, έτσι είναι τα πράγματα.

Μιλώντας στο ανδρικό περιοδικό "FHM" η Πάρις μίλησε και για τις δουλειές της που περιλαμβάνουν 35 καταστήματα και 17 σειρές προϊόντων με το όνομά της.

"Είμαι αναμεμειγμένη σε κάθε βήμα της παραγωγής για καθένα από τα προϊόντα μου", εξήγησε πολύ σοβαρά η Πάρις, τονίζοντας ιδιαίτερα το πόσο καλά πηγαίνουν τα αρώματά της.

"Τα αρώματά μου πηγαίνουν άριστα αυτό τον καιρό. Μου έχουν αποφέρει περισσότερα από $1.3δισσεκατομμύρια κέρδη από το 2005. Έχω 35 καταστήματα, 17 σειρές προϊόντων με το όνομά μου, μια ομάδα αγώνων ταχύτητας, τα 14 αρώματά μου και τώρα ετοιμάζω κάτι τελείως καινούριο, μια αλυσίδα με το όνομα "Τhe Paris Hilton Beach Club", καμάρωσε η Πάρις συμπληρώνοντας ότι το πρώτο κομμάτι της αλυσίδας ανοίγει σύντομα στις Φιλιππίνες και θα περιλαμβάνει κλαμπ, εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήρια.. Τα πάντα…

Στη συνέχεια η πολυπράγμων σέξι ξανθιά –που μάλλον δεν είναι και τόσο… "ξανθιά"- μίλησε για την αγάπη που έχει για τη μουσική house και το πόσο ανυπομονεί να βγάλει τον νέο της δίσκο. Ο πρώτος ήταν το 2006.

Προφανώς ο νέος της αγαπημένος, Ολλανδός DJ και μουσικός παραγωγός Afrojack, θα τη βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Ζωή Κίττα