Τα αντίποινα του Άντονι στη Λόπεζ με το νέο αμόρε

05.01.2012
Ήταν να μην κάνει το βήμα η 42χρονη λατίνα ντίβα και να βγει στους δρόμους χέρι-χέρι με τον 24χρονο αγαπημένο της επισημοποιώντας έτσι –κατά κάποιον τρόπο- τη σχέση τους. Έσκασε ο πρώην σύζυγος και αποφάσισε να την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.


Ήταν να μην κάνει το βήμα η 42χρονη JLo και να βγει στους δρόμους χέρι-χέρι με τον 24χρονο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) της επισημοποιώντας έτσι –κατά κάποιον τρόπο- τη σχέση τους. Έσκασε ο πρώην σύζυγος και αποφάσισε να την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Ο Μαρκ Άντονι (Marc Anthony), προφανώς, ένιωσε πως αρκετά κράτησε τα προσχήματα και ότι ήρθε η ώρα να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι και εκείνος έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Έτσι, o 43χρονος μουσικός, ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook μια φωτογραφία του ίδιου να σφιχταγκαλιάζει και να φιλά τη νέα του αγαπημένη, Σάνον ντε Λίμα (Shannon De Lima) με τη λεζάντα "Gracias", δηλαδή "Ευχαριστώ".

Και οι εκδηλώσεις αγάπης του Άντονι δεν σταμάτησαν εκεί. Ο διάσημος τραγουδιστής τιτίβισε στο Twitter της καλλονής από τη Βενεζουέλα τα εξής: "A mi @Shadelima mi estatua de libertad. Besos bebe", που σημαίνει "Στη Σάνον, το άγαλμα της ελευθερίας μου. Φιλάκια μωρό".

Και η ιστορία δεν σταματά εδώ, αφού τον δεσμό σπεύδουν να "ευλογήσουν" και οι… λοιποί συγγενείς.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει σίγουρα η εκδήλωση υποστήριξης από τον γιο του Μαρκ Άντονι, Τσέις Μουνίζ (Chase Muniz), τον οποίο υιοθέτησε όταν έβγαινε με την Ντέμπι Ροάσντο (Debbie Roasdo).

"Σε όλους τους φίλους στο Twitter: ακολουθήστε το καλύτερο ζευγάρι του 2012 και για πολλά χρόνια ακόμη, Μαρκ Άντονι και Σάνον ντε Λίμα", έγραψε στη σελίδα του ο Τσέις, υπογραμμίζοντας στο τέλος τη λέξη "οικογένεια".

Το διάσημο ζευγάρι χώρισε τον Ιούλιο ύστερα από επτά χρόνια γάμου, όμως συνεχίζουν να εργάζονται μαζί για το τάλεντ σόου τους με τίτλο "Q’Viva! The Chosen", ψάχνοντας ξεχωριστά ταλέντα αποκλειστικά και μόνο από τη Λατινική Αμερική.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το διαφημιστικό τρέιλερ του σόου.

Ζωή Κίττα