Η Τζένιφερ Χάντσον αδυνάτισε για χάρη του γιου της

05.01.2012
Έχοντας επιδείξει μια από τις πιο συγκλονιστικές "μεταμορφώσεις" της σόουμπιζ με τα 40 κιλά που έχασε η 30χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αποκάλυψε τον λόγο πίσω από την απόφασή της να ξεκινήσει δίαιτα.

Έχοντας επιδείξει μια από τις πιο συγκλονιστικές "μεταμορφώσεις" της σόουμπιζ με τα 40 κιλά που έχασε η 30χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αποκάλυψε τον λόγο πίσω από την απόφασή της να ξεκινήσε δίαιτα.

Η Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson) εξομολογήθηκε ότι ένιωσε "υποχρέωση" απέναντι στον γιο της να χάσει τα παραπανίσια κιλά και ήταν αυτό που της έδινε δύναμη την πορεία.

"Όλα άλλαξαν τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος μου. Η μητρότητα έφερε απίστευτες υποχρεώσεις, με βασικότερη αυτή που με έκανε να θέλω να είμαι υγιής και παρούσα για εκείνον", παραδέχτηκε η Τζένιφερ Χάντσον, η οποία γέννησε τον Ντέιβιντ Οτούνγκα τζούνιορ (David Otunga Jr) τον Αύγουστο του 2009.

"Ο Ντέιβιντ δικαιούταν να έχει μια μανούλα που θα μπορούσε να τρέχει και να παίζει μαζί του χωρίς να τραυματίζεται ή να αγκωμαχάει και που θα του μαθαίνει πώς να τρώει σωστά και υγιεινά", συνέχισε η Χάντσον μιλώντας στο περιοδικό "Good Housekeeping", συμπληρώνοντας ότι το δικό της παράδειγμα ενέπνευσε και πολλά ακόμη μέλη της οικογένειάς της, επίσης υπέρβαρα, που τώρα έχουν γίνει όλα… στυλάκια.

Κατά τα άλλα, η γνωστή ηθοποιός έχει ήδη ανοίξει ένα δικό της ινστιτούτο αδυνατίσματος ώστε να βοηθήσει όσο μπορεί γυναίκες που είχαν το δικό της πρόβλημα.

Ζωή Κίττα