Ντέμι Μουρ: "Φοβάμαι ότι δεν αξίζω ν'αγαπηθώ"

05.01.2012
Την πρώτη της εκ βαθέων συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) έδωσε η 49χρονη ηθοποιός και άφησε όλο της το συναίσθημα να ξεδιπλωθεί σε όλο του το… μεγαλείο


Την πρώτη της εκ βαθέων συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) έδωσε η 49χρονη ηθοποιός και άφησε όλο της το συναίσθημα να ξεδιπλωθεί σε όλο του το… μεγαλείο.

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) μίλησε στην καλή τη φίλη Αμάντα ντε Καντενέ (Amanda de Cadenet) στο περιοδικό "Harper’s Bazaar" και ενώ ο πρώην σύζυγός της φαίνεται να έχει προχωρήσει στη ζωή του διασκεδάζοντας με διαφορετικές γυναίκες, εκείνη φάνηκε πολύ προβληματισμένη για το αύριο και αρκετά ανασφαλής για το αν τελικά βρει την αγάπη που τόσο πολύ ζητά.

"Δεν υπάρχει τρόπος να φτάσεις στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου. Το ξέρω. Όμως, αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι ότι ξαφνικά στο τέλος της ζωής μου θα ανακαλύψω ότι δεν είμαι άξια για να αγαπηθώ. Ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με μένα εξαρχής", αποκαλύπτει με πόνο καρδιάς η Ντέμι Μουρ, η οποία όπως φαίνεται δεν μπορεί ακόμη να συνέλθει από το κέρατο που της έριξε ο αγαπημένος της Άστον.

Ο τρίτος της γάμος κατέρρευσε μόλις διέρρευσαν πληροφορίες για νύχτα ακολασίας που πέρασε ο Κούτσερ με γυναικεία συντροφιά και μάλιστα την παραμονή της έκτης επετείου με τη Μουρ.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Ντέμι Μουρ μίλησε και για το σώμα της και όλη τη φημολογία που ξεκίνησε για την "ασθενική εικόνα της" που ακολούθησε τον χωρισμό της.

"Σήμερα βρίσκομαι σε ένα σημείο που δέχομαι περισσότερο το σώμα μου από όσο έκανα στο παρελθόν. Και με αυτό δεν εννοώ μόνο το θέμα πάχους, αλλά και τις αλλαγές που έρχονται με την ηλικία", παραδέχτηκε η Ντέμι, τονίζοντας όμως ότι δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή που θα της έλεγε κάποιος: "Είσαι υπερβολικά αδύνατη και δεν είσαι όμορφη".

Η συνέντευξη της Μουρ δόθηκε ενόψει της συνεργασίας της με τη δημοσιογράφο στο τηλεοπτικό σόου "Τhe Conversation", που θα προβληθεί από το κανάλι Lifetime την άνοιξη.

Πρόκειται για μια εκπομπή όπου αστέρες πρώτου μεγέθους, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow), η Lady Gaga και η Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) μιλούν για την καθημερινότητά τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Η Μουρ και η Καντενέ έχουν αναλάβει την παραγωγή.

Και ενώ η Ντέμι το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία για να ξεπεράσει τον χωρισμό της, ο πρώην φαίνεται να έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή του με την σεναριογράφο Λορέν Σαφαρία (Lorene Scafaria) να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του.

Τα Χριστούγεννα το ζευγάρι ήταν στην Ιταλία από όπου και πετάχτηκε και στην Αθήνα για ένα ταξιδάκι αστραπή. Έτσι για μια εορταστική έξοδο στα μπουζούκια.

Ζωή Κίττα