Στην εντατική ο άντρας της Μαράια Κάρεϊ

04.01.2012
Μεγάλη λαχτάρα βρήκε ξαφνικά την 41χρονη ντίβα όταν ο Νικ Κάνον (Nick Cannon) εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Άσπεν στο Κολοράντο.


Μεγάλη λαχτάρα βρήκε ξαφνικά την 41χρονη ντίβα όταν ο Νικ Κάνον (Nick Cannon) εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Άσπεν στο Κολοράντο.

Η νοσηλεία του 31χρονου παρουσιαστή κρίθηκε απαραίτητη ύστερα από κρίση νεφρικής ανεπάρκειας που υπέστη. Και φυσικά η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του.

"Προσευχηθείτε για τον Νικ", έγραψε δίπλα στη φωτογραφία που ανέβασε (!) στον λογαριασμό της στο Twitter η διάσημη τραγουδίστρια και πραγματικά είναι να αναρωτιέται κανείς για το πόσο χαλαρή δείχνει με δεδομένη την αυξημένη δραστηριότητά της στα κοινωνικά δίκτυα, αυτή τη συγκεκριμένη δύσκολη ώρα.

Η Μαράια φρόντισε να ενημερώσει άμεσα στους θαυμαστές της στο Twitter για το γεγονός τις πρώτες πρωινές ώρες γράφοντας τα εξής: "Παρακαλώ προσευχηθείτε για τον Νικ καθώς παλεύει να συνέλθει από μια ελαφριά νεφρική ανεπάρκεια. Ο θαρραλέος άντρας μου!".

Στη συνέχεια, βέβαια, πήγε στην επίσημη ιστοσελίδα της και δημοσίευσε μια πιο λεπτομερή περιγραφή. Έτσι για να μην υπάρξουν απορίες.

"Εδώ βλέπετε εμάς στο νοσοκομείο –σε αλλαγή ρόλων. Πέρσι ήμουν εγώ συνδεδεμένη στα μηχανήματα (μετά τη γέννα) και ο Νικ ήταν δίπλα μου σε όλη τη διαδικασία. Τώρα είναι η σειρά μου. Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο εορταστικοί γίνεται –δεδομένων των συνθηκών- αλλά σας παρακαλώ να βάλετε τον Νικ στις σκέψεις σας γιατί όλο αυτό είναι πολύ επίπονο. Εμένα προσπάθησαν να με διώξουν από το νοσοκομείο, αλλά εγώ είμαι καρφωμένη στο κρεβάτι με τον Κύριο Κ. Είμαστε ΟΚ αλλά είμαστε κολλημέεεεεενοι στο Άσπεν. Ξέρω φυσικά ότι θα μπορούσαμε να είμαστε σε ένα σωρό χειρότερα μέρη, αλλά εφόσον είμαστε μαζί, δεν πειράζει", ολοκληρώνει η Μαράια Κάρεϊ ζητώντας άλλη μια φορά τις σκέψεις όλων.

Το διάσημο ζευγάρι βρισκόταν στο κοσμικό χειμερινό θέρετρο για τις γιορτές των Χριστουγέννων μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους, Μορόκαν (Moroccan) και Μονρό (Monroe). Περαστικά!

Ζωή Κίττα