Η είδηση: Η Μελέτη πέρασε το βράδυ με τον πρώην της!

19.09.2011
Τελικά, η μόνη αλλαγή στη φετινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη (εκτός από το muppet με το άθλιο όνομα) είναι το κόκκινο μαλλί της παρουσιάστριας. Γιατί κατά τα άλλα, τι είχες Ελεονώρα τι είχα πάντα. Η εκπομπή

Τελικά, η μόνη αλλαγή στη φετινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη (εκτός από το muppet με το άθλιο όνομα) είναι το κόκκινο μαλλί της παρουσιάστριας. Γιατί κατά τα άλλα, τι είχες Ελεονώρα τι είχα πάντα. Η εκπομπή περιστρέφεται γύρω από εκείνη και για κάθε θέμα έχει να μας πει και κάτι για τον εαυτό της, πάντα αισθηματικού περιεχομένου. Γιατί τον τελευταίο ένα χρόνο τα ερωτικά της Μελέτη μάς έχουν γίνει μεγαλύτερη εμμονή κι από τα δικά μας.

Το θέμα για την τυχαία συνάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Ράνια Θρασκιά ητο μία καλή ευκαιρία για την παρουσιάστρια να μάς πει τι έκανε το προηγούμενο βράδυ και κυρίως με ποιον ήταν. Με έναν πολύ πρώην της, με τον οποίο είχαν τέσσερα χρόνια σχέση, αλλά χώρισαν επειδή εκείνος είναι διπλωμάτης κι έπρεπε να φύγει για το εξωτερικό. «Είδηση – φαγούρα» θα σκεφτείς, αφού ποιον τηλεθεατή ενδιαφέρει να μάθει και μάλιστα πρωινιάτικα.

Αλλά λίγη σημασία έχει τούτο, με την παρουσιάστρια πλημμυρισμένη από αναμνήσεις να συνεχίζει την αφήγηση της στον τηλεοπτικό «αέρα». Με τον «κινηματογραφικό έρωτα» όπως τον χαρακτήρισε πέρασαν μαζί το προηγούμενο βράδυ (το άγχος μην μπει σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ήτο μεγάλο) στο σπίτι της, αφού εκείνος πήγε εκεί για να αράξουν.

Κάθισαν, ήπιαν τις μπύρες τους, κοιτάχτηκαν, ξαναήπιαν τις μπύρες τους (εκείνος έκανε και το τσιγάρο του) και συζήτησαν και συζήτησαν. Μέχρι που κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα λένε τόσο ωραία λες και ποτέ δεν υπήρξαν ζευγάρι. Κι ας υπήρχε παλιά μεταξύ τους μεγάλο πάθος κι ας πίστευε τότε η Μελέτη ότι θα παντρεύονταν και θα έκαναν παιδιά. Και κάπου εκεί, έκανα ζάπινγκ από φόβο μην ακούσω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και δεν μου κατέβαινε το τυροπιτάκι....