Τζ. Παπουτσή: Η περιπέτεια υγείας και οι στιγμές αγωνίας!

19.09.2011
Δύσκολες στιγμές γεμάτες αγωνία πέρασε πριν ένα χρόνο η Τζέσυ Παπουτσή. Η γνωστή ηθοποιός την ίδια περίοδο που υποδυόταν στο θέατρο μία νοσοκόμα που φρόντιζε ένα παιδί που έπασχε από καρκίνο, ψηλάφισε στο κεφάλι

Δύσκολες στιγμές γεμάτες αγωνία πέρασε πριν ένα χρόνο η Τζέσυ Παπουτσή. Η γνωστή ηθοποιός την ίδια περίοδο που υποδυόταν στο θέατρο μία νοσοκόμα που φρόντιζε ένα παιδί που έπασχε από καρκίνο, ψηλάφισε στο κεφάλι της ένα ογκίδιο. Όπως αποκάλυψε η Espresso, από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε και ο «Γολγοθάς» της, αφού οι γιατροί διέγνωσαν ένα είδος όγκου, μηνιγγίωμα, που έπρεπε να εξεταστεί περαιτέρω. Αν και πρόκειται για καλοήθη όγκο, μπορεί ακόμη και να προκαλέσει ανεπάρκειες, με κίνδυνο ακόμη και τη ζωή του ασθενή.

Έτσι, η Παπουτσή ταξίδεψε μέχρι τη Σκωτία με τον σύζυγό της, Γιάννη Μανιό, και τον γιο της από τον πρώτο της γάμο με τον ηθοποιό Θάνο Καληώρα, όπου υποβλήθηκε σε μία λεπτή χειρουργική επέμβαση. Η βιοψία έδειξε ότι πράγματι για καλοήθη όγκο κι αφού η αγαπημένη ηθοποιός παρέμεινε στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες, επέστρεψε με την οικογένεια της στην Ελλάδα. Το πρόβλημα ανήκει πλέον στο παρελθόν ως μία άσχημη εμπειρία και ανάμνηση, αφού έχει πλέον αναρρώσει πλήρως.