Γερμανού - Χρηστίδου: Οι φίλες έγιναν... οχτρές;

19.09.2011
Η σχέση της Ναταλίας Γερμανού με την Σίσσυ Χρηστίδου ήτο ανέκαθεν... περίεργη και πολλά έχουν γραφτεί γι αυτή. Η αρχή της συνεργασίας τους δεν ήταν αυτό που λέμε... έρωτας με την πρώτη ματιά και ειδικά την πρώτη χρονιά συνεργασίας

Η σχέση της Ναταλίας Γερμανού με την Σίσσυ Χρηστίδου ήτο ανέκαθεν... περίεργη και πολλά έχουν γραφτεί γι αυτή. Η αρχή της συνεργασίας τους δεν ήταν αυτό που λέμε... έρωτας με την πρώτη ματιά και ειδικά την πρώτη χρονιά συνεργασίας τους στο «Μες στην καλή χαρά» πολλά γράφονταν για εκείνες. Με την Σίσσυ κυρίως να δίνει τροφή για σχόλια με δηλώσεις της τότε του τύπου: «Η Ναταλία δεν είναι φίλη μου».

Η δεύτερη χρονιά βρήκε τις δυο κυρίες πιο αγαπημένες, αφού σιγά σιγά ήρθαν πιο κοντά. Την, δε, τρίτη τηλεοπτική χρονιά έφτασαν στο σημείο να αποκαλεί η μία την άλλη «Σισσάκι» και «Ναταλάκι». Έκαναν παρέα κι εκτός πλατό, βγήκαν έξω κι αρκετές φορές... κολλητάρια λέμε. Εξάλλου, η αγάπη μπορεί να άργησε μια μέρα, αλλά σημασία έχει ότι ήρθε.

Και φτάσαμε στο σήμερα, που θέλει τις δύο γυναίκες να είναι στα... μαχαίρια με τη Ναταλία να είναι πυρ και μανία με το «Σισσάκι» της. Ο λόγος; Νιώθει εκτεθειμένη από εκείνη. Για να καταλάβεις... Η Γερμανού από τη μία είναι χαρούμενη που η εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» πήρε το οκ, αλλά έχει ενοχληθεί από το γεγονός ότι η Χρηστίδου δεν θα είναι μαζί της και κυρίως από τον τρόπο και τη συμπεριφορά εκείνης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επαφές τους αραίωσαν όταν η Χρηστίδου ξεκίνησε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 κι ενώ ακόμη ήταν στον «αέρα» η τύχη της εκπομπής τους στον Alpha. Κι ενώ η Γερμανού προσπαθούσε να σώσει εκπομπή, εαυτόν και συνεργάτες. Και μαθαίνει από τα δημοσιεύματα ότι η Χρηστίδου είναι κοντά στον ΑΝΤ1, όπου στο τέλος όχι μόνο συμφώνησε για το νέο πρωινό, αλλά μαζί της πήγε και ο Παύλος Σταματόπουλος, επίσης εκλεκτό μέλος της παρέας του «Μες στην καλή χαρά».

Μάλιστα, μπορεί κανείς να καταλάβει τι θερμοκρασία... Αλάσκα παίζει μεταξύ τους, όταν ρώτησαν τη Ναταλία για την Σίσσυ κι αν εκείνη θα είναι τελικά δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη. «Βεβαίως και θα είναι» απάντησε εκείνη, αλλά να έβλεπες το ύφος. Κούνησε το γυαλί και συνέχισε λέγοντας: «Είναι λογικό ο κάθε άνθρωπος να αναζητάει κάτι καλύτερο για τον εαυτό του. Είναι πολύ λογικό να υπάρχουν φιλοδοξίες σε κάποιον που κάνει τηλεόραση. Το δικαιολογώ απόλυτα και το θεωρώ φυσιολογικό». Ντιιιιν η Ταβανόπροκα.