Το είδαμε κι αυτό... Ελένη - Ματέο- Θεοδωρίδου & Φουστάνος μαζί!

20.04.2011
Άλλο πάλι και τούτο. Και ναι, το είδαμε και αυτό.... Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος βγήκαν για φαγητό με, με... Νατάσσα Θεοδωρίδου και Ανδρέα Φουστάνο!!! Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη δήλωση του τελευταίου ότι δεν

Άλλο πάλι και τούτο. Και ναι, το είδαμε και αυτό.... Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος βγήκαν για φαγητό με, με... Νατάσσα Θεοδωρίδου και Ανδρέα Φουστάνο!!! Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη δήλωση του τελευταίου ότι δεν τον ενδιέφερε η γνώμη του κόσμου, όταν παντρεύτηκε τη λαϊκή τραγουδίστρια ή ότι οι δυο τους ήταν από δύο διαφορετικούς κόσμους κι εκεί που πιστεύαμε ότι τα «καρφιά» του πρώην πόνεσαν τη Νατάσσα, τους βλέπουμε μαζί.

Κι αν δεν μας απατά η μνήμη, τούτη παίζει να είναι και η πρώτη φορά που το πρώην ζεύγος εμφανίζεται σε κοινή βραδινή έξοδο μετά τον χωρισμό τους. Πράγμα, που σημαίνει ότι η Νατάσσα δεν ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του Φουστάνου, αλλά και οι σχέσεις του έχουν πράγματι αποκατασταθεί τον τελευταίο ένα χρόνο. Πάντως, υπεύθυνη για το «δείπνο για τέσσερις», όπως αποκαλύπτει το περιοδικό ΟΚ, είναι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σκέφτηκε να μη ξαναβγεί μόνη για φαγητό με τον Ματέο.

Προσκάλεσε, λοιπόν, τους κουμπάρους της, εκείνοι δέχτηκαν με μεγάλη χαρά κι έτσι η τετράδα βρέθηκε σε εστιατόριο των βορείων προαστίων να γευματίζει με τρελή διάθεση και πολύ γέλιο, όπως λένε και αυτόπτες μάρτυρες. Το πρώην ζεύγος Φουστάνου – Θεοδωρίδου ήταν πολύ άνετοι μεταξύ τους, συζητούσαν και γελούσαν όλο το βράδυ, ενώ η Ελένη ως ερωτευμένη κορασίδα ήτο ιδιαίτερα διαχυτική με τον αγαπημένο της.

Στο μαγαζί πρώτα κατέφθασαν τα κορίτσια της παρέας με το αυτοκίνητο της αοιδού, μετά πήγε ο Ματέο με το αυτοκίνητο της Ελένης και τελευταίος κατέφθασε ο Φουστάνος με το δικό του. Με τον ίδιο τρόπο έφυγαν αργά το βράδυ, ενώ εντύπωση προκάλεσε η στάση της Μενεγάκη όταν αντιλήφθηκε την παρουσία παπαράτσι. Έφυγε με τη Νατάσσα επειδή δεν ήθελε να την απαθανατίσουν με τον Παντζόπουλο. Κουλό, δεν το συζητώ. Αλλά εκείνο το βράδυ, τούτο ήτο το λιγότερο... κουλό!