Ο Τσάρλι Σιν έχασε την κηδεμονία

20.04.2011
Τελικά δεν ήταν καλά τα νέα για τον 45χρονο ηθοποιό στη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγό του σε σχέση με το ποιος θα αναλάβει τους δίδυμους γιους τους .


Τελικά δεν ήταν καλά τα νέα για τον 45χρονο ηθοποιό στη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγό του σε σχέση με το ποιος θα αναλάβει τους δίδυμους γιους τους.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller) κέρδισε ξανά την κηδεμονία των δίχρονων Μαξ (Max) και Μπομπ (Bob) αφού το δικαστήριο δεν έκρινε τον πατέρα τους ικανό να τα φροντίσει.

Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) ήταν αυτός που είχε ζητήσει την επανάληψη της δίκης διεκδικώντας τους γιους του από την πρώην γυναίκα του.

Όμως, ύστερα από δύο ώρες δίκης –κεκλεισμένων των θυρών- οι δικαστές δεν φάνηκαν να πείθονται ότι ο Σιν είναι σε θέση να αναλάβει αυτή την ευθύνη. Τελικά άφησαν τα πράγματα όπως ήταν από την αρχή. Τα αγόρια πήγαν με τη μητέρα τους.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι τόσο ο Σιν όσο και η Μιούλερ είχαν νοσηλευτεί επανειλημμένα σε κλινική αποτοξίνωσης στο παρελθόν. Όμως, φαίνεται ότι η αξίωση του ηθοποιού να πάρει τα παιδιά υπό την προστασία του, βασίστηκε στη φήμη ότι η 33χρονη Μπρουκ είχε "ξανακυλήσει" ζητώντας για ακόμη μια φορά ιατρική βοήθεια.

Γενικότερα, πάντως, ο Τσάρλι Σιν δεν φαίνεται να περνάει και την καλύτερη περίοδο της ζωής του. Έχοντας μπει και βγει σε νοσοκομεία και φυλακές ουκ ολίγες φορές τον τελευταίο χρόνο, ο 45χρονος γιος του Μάρτιν Σιν (Martin Sheen) απολύθηκε από το επιτυχημένο τηλεοπτικό σίριαλ "Two and a Half Men", στο οποίο πρωταγωνιστούσε και αυτό τον καιρό "περιοδεύει" στις ΗΠΑ με ένα σόου που ονομάζει "Violent Torpedo of Truth" ("Βίαιη τορπίλη της αλήθειας") και.. προκαλεί.

Ζωή Κίττα