Ναι, γεννήθηκε ο Λιάγκας τζούνιορ!

20.04.2011
Η πιο μεγάλη και γλυκιά στιγμή για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήρθε και από τις 6 το απόγευμα κρατάνε στην αγκαλιά τους τον Λιάγκα junior. Ο μικρός, που θα πάρει το όνομα του πατέρα του Γιώργου, Γιάννης

Η πιο μεγάλη και γλυκιά στιγμή για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήρθε και από τις 6 το απόγευμα κρατάνε στην αγκαλιά τους τον Λιάγκα junior. Ο μικρός, που θα πάρει το όνομα του πατέρα του Γιώργου, Γιάννης γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό, ζυγίζει 3 κιλά και 300 γραμμάρια και μαζί με τη διάσημη μαμά του χαίρουν άκρας υγείας.

Από το πλευρό της Φαίης δεν έλειψε στιγμή ο Γιώργος, ο οποίος αν και τις προηγούμενες μέρες είχε έναν μικρό φόβο και αγωνία πώς θα είναι να βρίσκεται «παρών» στον τοκετό, όχι μόνο δεν έχασε την ψυχραιμία του, αλλά ήταν εκείνος που έκοψε τον ομφάλιο λώρο.

Το ζευγάρι πήγε στο μαιευτήριο από το πρωί της Τρίτης, ο γιατρός της Φαιης της έκανε τεχνητούς πόνους και το απόγευμα ήρθε στον κόσμο (επιτέλους) το μωράκι τους. Το δωμάτιο της παρουσιάστριας έχει κατακλυστεί από λουλούδια και δώρα, τα τηλέφωνα δε σταματάνε να χτυπάνε, ενώ μαζί τους είναι οι γονείς της Σκορδά καθώς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.