Στο μαιευτήριο η Φαίη!

19.04.2011
Τσάμπα περιμέναμε ότι θα ζήσουμε το πρώτο τηλεοπτικό σπάσιμο νερών. Η Φαίη Σκορδά , αν και είχε κάθε καλή διάθεση να... γεννήσει στο πλατό του «Πρωινού mou», τελικά ο Λιάγκας junior δεν της έκανε τη χάρη (ούτε σε εμάς)

Τσάμπα περιμέναμε ότι θα ζήσουμε το πρώτο τηλεοπτικό σπάσιμο νερών. Η Φαίη Σκορδά , αν και είχε κάθε καλή διάθεση να... γεννήσει στο πλατό του «Πρωινού mou», τελικά ο Λιάγκας junior δεν της έκανε τη χάρη (ούτε σε εμάς) και αποφάσισε να έρθει στον κόσμο, τη μέρα που οι τεχνικοί στην τηλεόραση έχουν απεργία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φαίη από το πρωί της Τρίτης βρίσκεται στο μαιευτήριο, όπου με το καλό, το απόγευμα θα έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά της με τον Γιώργο Λιάγκα. Ήδη η διαδικασία του τοκετού έχει ξεκινήσει (ο γιατρός της τής έκανε τεχνητούς πόνους), ενώ η Φαίη έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγο Λιάγκα, είναι μες στην καλή χαρά.

Όπως διαβάζαμε, η τελευταία μέρα τοκετού για την Σκορδά ήταν η Μ. Δευτέρα, αλλά όπως έλεγε και η ίδια μέσα από την εκπομπή της, ο junior δεν ήθελε να βγει. Πάντως, το ζεύγος, την τελευταία εβδομάδα πήγαινε στο πλατό με το βαλιτσάκι του μαιευτηρίου ανά χείρας.