Ζέτα - Χατζηγιάννης: Θα αγοράσουν σπίτι στην Αράχοβα;

20.04.2011
Εννοείται ότι οι φήμες για επισημοποίηση της σχέσης της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (και μάλιστα σύντομα) δε λένε να σταματήσουν. Εξάλλου, το νεόκοπο ζεύγος διανύει την καλύτερη του περίοδο, ενώ εδώ και καιρό

Εννοείται ότι οι φήμες για επισημοποίηση της σχέσης της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (και μάλιστα σύντομα) δε λένε να σταματήσουν. Εξάλλου, το νεόκοπο ζεύγος διανύει την καλύτερη του περίοδο, ενώ εδώ και καιρό δεν κρύβει τον έρωτα του. Μάλιστα, έχουν απελευθερωθεί αρκετά και κυρίως η Ζέτα (ποιος θα της το είχε), η οποία δε διστάζει πλέον να είναι δημοσίως διαχυτική με τον καλό της.

Για του λόγου το αληθές, ο φακός του παπαράτσι την απαθανάτισε να τον φιλάει με πάθος, να τον αγκαλιάζει και γενικά να είναι πολύ... ζουζιουνιάρα. Εκείνον, από τις φωτογραφίες τον κόψαμε κομμάτι βαρύ, αλλά παίζει να ήτο ή αγουροξυπνημένος ή σκεφτικός για την αγορά. Ποια αγορά; Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού το ζευγάρι ταξίδεψε πριν λίγες μέρες στην Αράχοβα για ξεκούραση, αλλά και για την αγορά ενός σπιτιού.

Εδώ και καιρό σκέφτονται να αγοράσουν ένα σπίτι στην περιοχή, οπότε βρήκαν έναν μηχανικό, ο οποίος τους έδειξε κάποια σχέδια. Αυτοί τα είδαν με πολλή σκέψη (ειδικά ο Χατζηγιάννης, όπως καταλάβαμε από τις φωτογραφίες) και σύντομα θα αποφασίσουν, αν θα προχωρήσουν στην αγορά του. Το ζεύγος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αράχοβα και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Μ. Παρασκευή.