Η επιστροφή της Βάνας Μπάρμπα!

08.08.2008
Πού χάθηκε τόσο καιρό η Βάνα Μπάρμπα; Η ηθοποιός ξεκουράζεται έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της Φαίδρα-Θεοδώρα και περνούν ευχάριστα παρέα με φίλους. Παράλληλα, όμως, μελετάει τα καινούργια της σχέδια.

Από τον ΑΣΤΕΡΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Πού χάθηκε τόσο καιρό η Βάνα Μπάρμπα; Η ηθοποιός ξεκουράζεται έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της Φαίδρα-Θεοδώρα και περνούν ευχάριστα παρέα με φίλους. Παράλληλα, όμως, μελετάει τα καινούργια της σχέδια. Στο επαγγελματικό μενού της εκρηκτικής Βάνας για τη σεζόν που ξεκινάει από το Σεπτέμβριο περιλαμβάνονται τόσο η τηλεόραση όσο και το θέατρο. Η εντυπωσιακή ηθοποιός προς το παρόν είναι μετρημένη στις κουβέντες της όσον αφορά τα σχέδιά της, ωστόσο στο ΛΟΙΠΟΝ αποκάλυψε αρκετά. Πρώτα απ όλα μας είπε ότι το χειμώνα θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο θεατρικό έργο, το οποίο θα ανεβαίνει Πέμπτη με Κυριακή.

Σίριαλ δεν θα κάνει φέτος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απέχει από την τηλεόραση. Άλλωστε, είναι γνωστή η αγάπη της για το talk show, γι αυτό η δημοφιλής Βάνα ετοιμάζει ένα τέτοιου στυλ μεταμεσονύκτιο σόου, το οποίο προορίζεται όμως για μικρό κανάλι και θα μεταδίδεται στο διάστημα 00.00-01.00. Αν αναρωτιέστε γιατί όχι σε κάποιο μεγάλο ιδιωτικό σταθμό, η Βάνα Μπάρμπα ήταν σαφής: «Η παραγωγή της εκπομπής θα είναι δική μου κι επειδή θέλω να έχω πλήρη ελευθερία, καλύτερα λοιπόν να μεταδοθεί από μικρό κανάλι».

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Βάνας ήταν πριν από το καλοκαίρι του 2007, όταν παρουσίασε για λογαριασμό του Alpha την καθημερινή εκπομπή «Αλήθειες και ψέματα».