Το σουτιέν των 5 εκατ. δολαρίων

20.11.2008
Σε πείσμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην πρόσφατη επίδειξη εσωρούχων της Victoria's Secret, την περασμένη Κυριακή, κυριάρχησε η χλιδή σε κάθε επίπεδο.

Σε πείσμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην πρόσφατη επίδειξη εσωρούχων της Victoria's Secret, την περασμένη Κυριακή, κυριάρχησε η χλιδή σε κάθε επίπεδο.

Επώνυμοι προσκεκλημένοι, όπως η Πάρις Χίλτον, η Κιμ Καρντασιάν, οι τραγουδιστές Άσερ και Ντίντι, αλλά και ο δικός μας Σταύρος Νιάρχος, ταξίδεψαν μέχρι το Μαϊάμι της Φλόριντα για να παρακολουθήσουν μερικές από τα μεγαλύτερες σταρ τις πασαρέλας, όπως τη Χάιντι Κλαμ, την Μιράντα Κερ και την Αντριάνα Λίμα να παρουσιάζουν την καινούργια συλλογή της διάσημης φίρμας.

Περπατώντας σε μια σκηνή διακοσμημένη με δύο ασημένιους φοίνικες και στολισμένα με φτερά αγγέλων, τα μοντέλα παρουσίασαν 68 σύνολα που είχαν ως κοινό σημείο τους τον αισθησιασμό και την πολυτέλεια. "Η Victoria's Secret είναι πάντα σέξι, και η νέα ερμηνεία του σέξι είναι πολυτελής γι' αυτή την εποχή", εξήγησε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, Σάρον Τέρνι.

Όμως , το κομμάτι που έκλεψε την παράσταση ήταν το σουτιέν Fantasy Miracle Bra, με τα μαύρα διαμάντια, φορεμένο από την Αντριάνα Λίμα, σε σχέδιο του Μάρτιν Κατζ. Το μοναδικό αυτό κομμάτι έχει τιμή 5 εκατομμυρίων δολαρίων, και ειναι κεντημένο με 3.517 μικρά μαύρα διαμάντια, 117 στρογγυλά λευκά διαμάντια του ενός καρατίου με πιστοποιητικό γνησιότητας και 34 ρουμπίνια. Τα δύο μεγάλα μαύρα διαμάντια που κρέμονται μπροστά, μεγέθους 10 καρατίων συνολικά, ανεβάζουν τον συνολικό όγκο των πολύτιμων λίθων του εσώρουχου στα 1500 καράτια, εξηγώντας την ασύλληπτη τιμή του.

Η Αντριάνα δήλωσε για το Miracle Bra: "Πάντα, ήθελα να φορέσω το Fantasy Bra. Είναι η πρώτη φορά που η Victoria's Secret δημιουργεί ένα σουτιέν με μαύρα διαμάντια. Σίγουρα αρέσει στους άντρες, γι' αυτό αν αρέσει σε κάποια γυναίκα, πρέπει οπωσδήποτε να το αποκτήσει ως δώρο για μια εξαιρετική περίσταση".

Το συνολικό πνεύμα της επίδειξης είχε αναφορές στη δεκαετία του 1920, ενώ περιλάμβανε και μερικά πιο οικονομικά σχέδια στολισμένα με κρύσταλλα Swarovski. Μεταξύ άλλων, υπήρχε ένα κορμάκι κατασκευασμένο από ανάγλυφα χρυσά φτερά που αγκάλιαζαν το σώμα και αρκετά τσόκερ από μεταλλικά φύλλα δάφνης που διακοσμούσαν τους λαιμούς των μοντέλων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, η παρουσίαση έκλεισε πανηγυρικά με την εμφάνιση της η Χάιντι Κλαμ, που φορούσε ένα κόκκινο σουτιέν, ψηλά τακούνια και απαστράπτοντα φούξια φτερά με πούλιες και που κέρδισε τις καρδιές των φωτογράφων με το φιλάκι που τους έστειλε από μακριά.

Πατήστε το play και απολαύστε τις εικόνες.