Βρες το τέλειο μαύρο φόρεμα!

26.11.2008
Τι πιο απλό και κομψό από το κλασικό μαύρο φόρεμα; Βρες αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο και θα νιώσεις σούπερ σέξι!

Τι πιο απλό και κομψό από το κλασικό μαύρο φόρεμα; Κάνει για κάθε περίσταση, φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδι και αποτελεί τον τέλειο καμβά για να δημιουργήσεις το στυλ που σε εκφράζει ανάλογα με τη διάθεσή σου. Βρες αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο και θα νιώσεις σούπερ σέξι!

Έρευνα αγοράς: τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, ευκαιρία για εξόρμηση στα μαγαζιά ώστε να κάνεις μια μικρή έρευνα αγοράς και να δεις την ποικιλία στα υφάσματα, μήκη κλπ.

Σωματότυπος: αν ανήκεις στις γυναίκες με σώμα-αχλάδι, προτίμησε φορέματα που στενεύουν στη μέση και στο μπούστο. Εάν, από την άλλη, είσαι γυναίκα-μήλο, θα σε κολακεύουν φορέματα που στενεύουν από τη λεκάνη και κάτω, και είναι πιο φαρδιά από τη μέση και πάνω. Εάν έχεις μικρό στήθος, απόφυγε τα βαθιά ντεκολτέ ή γραμμή V και προτίμησε αυτά που έχουν φραμπαλά ή επιπλέον ύφασμα στο λαιμό ή στο μπούστο.

Στυλ: αυτό που μετράει περισσότερο, είναι να φοράς ένα στυλ που μπορείς να το υποστηρίξεις και που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητά σου! Η πιο ασφαλής επιλογή είναι το κλασικό, μαύρο φόρεμα γραφείου που φτάνει το πολύ μέχρι το γόνατο και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. Άσε που παραμένει διαχρονικό και θα αποτελεί βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου για χρόνια...

Ύφασμα: είναι σημαντικό να νιώθεις άνετα μέσα σε αυτό, και να μην σε ενοχλεί η αίσθησή του. Επιπλέον, κάποια υφάσματα (όπως το σατέν και το κασμίρ) είναι πιο ακριβά από άλλα και πιο δύσκολα στο πλύσιμο. Ειδικά τώρα το χειμώνα, τα φορέματα-πουλόβερ, μπορεί να είναι στη μόδα, αλλά αν το δέρμα σου δεν τα αντέχει, πολύ απλά τα αποφεύγεις! Εάν έχεις αλλεργία σε κάποιο ύφασμα, εννοείται ότι πως ούτε καν το δοκιμάζεις!

Μήκος: η ποικιλία στα μήκη είναι μεγάλη, αρκεί να ξέρεις τι πηγαίνει σε εσένα! Εάν ο Θεός δεν σε προίκισε με ύψος, προτίμησε ένα κοντό φόρεμα, αλλά όχι και σούπερ μίνι! Η ιδανική λύση για γυναίκες μα παραπανίσια κιλά είναι μέχρι το γόνατο ώστε να καλύψεις τυχόν ατέλειες... Η συνηθισμένη επιλογή για τις περισσότερες είναι το στρίφωμα που τελειώνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο.

Κάνε συνδυασμούς: το μαύρο φόρεμα από μόνο του είναι κομψό και σέξι. Παρόλα αυτά μπορείς να... το εμπλουτίσεις με μερικά κοσμήματα, όπως πέρλες, χρυσά ή ασημένια κοσμήματα, ανάλογα με την περίσταση. Βραχιόλια και μεγάλοι ασημένιοι κρίκοι θα σε κάνουν την ντίβα της ημέρας! Επίσης, ανάλογα με το στυλ και το ύφασμα του φορέματος, μπορείς να προσθέσεις μία κομψή ζώνη, ένα φουλάρι γύρω από το λαιμό. Εξίσου σημαντικό αξεσουάρ είναι και το χρώμα των νυχιών. Ένα εκτυφλωτικό κόκκινο θα φωτίσει το φόρεμα!